Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi video uradak Urbana i četvorke!

Novi video uradak Urbana i četvorke!Nova MTV Premijera donosi u ponedjeljak, 03.09.2012. u 20:00 novi videospot Urbana & 4 ’Ako se napijem do smrti (Mol)’.

’Ako se napijem do smrti (Mol)’ novi je singl Urbana&4, s albuma/EP-ja ’Kundera’, i ujedno prva pjesma s izdanja za koju su Riječani snimili videospot.

Nakon radnog ljeta koje je zaključeno odličnim koncertom ’Operacija Minor’ na Malom Brijunu prije tjedan dana – što je bio i koncert zatvaranja sezone Ulysses teatra - novim singlom i spotom bend najavljuje da će i jesen biti jednako aktivna.

Spot je snimljen u Rijeci, a u glavnim ulogama odlično su se snašli Damir Urban i četvorka, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman.

Osim njih, u spotu glumi i Nebojša Zelić, glumac i prijatelj benda, koji je malu ulogu ostvario i u spotu za pjesmu ’Black Tattoo’ (suradnja Urbana&Hausera).

Režija je povjerena Radislavu Jovanovu Gonzu, s kojim je bend već surađivao u više navrata, a supotpisuje ju Anita Jovanov.

’S obzirom da je pjesma ozbiljna pokušali smo spotom otvoriti neku novu priču i pogled na nju, odnosno potrudili smo se napraviti spot u kojem bend neće biti baš toliko uobičajeno ozbiljan’, kaže Damir Urban.

Objavljeno 31.08.2012.

Vremeplov

Moj je cilj biti jedno s glazbom. Svoj sam život posvetio toj umjetnosti.
Jimi Hendrix