Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novogodišnji doček u tvornici bassa Hartera

Novogodišnji doček u tvornici bassa Hartera Udruga Škatula i kolektiv RiRootz, zajedno sa članovima HeartEra Projecta i uz podršku lokalnih DJ-eva Gerila Kru organiziraju doček Nove 2015. godine na dva plesna podija, u prostorima bivše tvornice papira, a sadašnje „tvornice bassa“ Hartera, s početkom u 21:00.

Na Silvestrovo, 31.12. pa sve do jutarnjih sati, točnije do 08:00 u Novoj godini, rasplesat će Vas talijanski Mountain Top, Zenicafaria Sound (BiH) i Low Frequency (Ri-Vk-Os), pojačani ručno izrađenim sustavima ozvučenja, tzv. soundsystemima.

Tako još jednom u Rijeku dovodimo Thunder of Jah Army iz Italije i šibenski Bass Matters soundsystem, kako bi Vam ovaj put svojim udruženim snagama omogućili što glasniji i plesniji ulazak u Novu godinu.

Svi izvođači su dobro poznati riječkoj publici jer su imali prilike nastupiti u prostorima Palacha i Hartere u sklopu serije događaja Teachingz in Dub. Tako da mjesta sumnji u dobar novogodišnji provod nema.

Dok Vas na većem, tzv. „RiRootz flooru“ čeka gromoglasni bass i selekcija dub/reggae glazbe, na onom manjem vam pak donosimo širok spektar glazbenih žanrova poput jazzy i acid funka, downtempa, trip hopa, dancehalla i junglea. Za selekciju su zaduženi DJ-evi Gerila Kru skupine Jahba Vakru, O.B.M., Sara Hood i Forty7 te zagrebački Muzika Miliona DJ-evi (Lounge Against the Machine i Seiden Suppe).

Za razliku od ostalih tradicionalnijih riječkih dočeka, naglašavamo kulturno-društveni karakter i značaj dočeka Nove godine u Harteri jer prihod od ulaznica ulažemo u realizaciju budućih programa i daljnju obnovu prostora, za koju su dosad zaslužni volonteri HeartEra Projecta.

Program dočeka u Harteri podržan je od strane Saveza udruga Molekula, a za njega će biti potrebno izdvojiti 35kn u Staroj te 45kn u Novoj godini. No, uz ulaznicu nudimo topli obrok i piće dobrodošlice.

Objavljeno 30.12.2014.

Vremeplov

Mislim da smo dokazali da ne moraš biti samo lijep, neobrazovan i beskrajno ambiciozan da bi uspio na estradi odnosno u popularnoj kulturi.
Boris Bele (Buldožer)