Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ocean Of Another sprema dvodnevnu metal feštu!

Ocean Of Another sprema dvodnevnu metal feštu!Završni čin klupske sezone 2023/24. pripada riječkom metal/core bendu Ocean Of Another koji spremaju posebnu dvodnevnu metal feštu u The Beertiji.

Uz vlastitu promociju dosadašnjeg rada društvo će im praviti dragi gosti: u petak, 24.5. zagrebački Sworn to Death, a subota, 25.5. je rezervirana za zadarski Arises.

Ocean Of Another jedan je od bendova koji je odmah privukao pažnju šire publike na alternativnoj sceni, ne ograničavajući se samo na žanrovsku fan bazu. Potvrda za to je sam pristup i stvaralački rad benda u cjelini bilo da je riječ o glazbi, tekstovima ili pak video spotovima. Strpljivo gradeći svoj put, i u nepune dvije godine na svjetlo izbacuju nekolicinu singlova zaokruženih u EP ”One Day This Pain Will Subside”.

Bend se u svojim pjesmama bavi surovom realnošću ljudskog bića, fokusirajući se uglavnom na mentalno zdravlje, ovisnost i unutarnje borbe. Putem svojih pjesama Ocean Of Another želi pružiti ruku pomoći i stvoriti mjesto za povezivanje i liječenje, što se odražava u njihovom sloganu ‘’Postanite kap u Oceanu drugog’’

Za riječku promociji u goste su pozvali svoje drage prijatelje tako da u konačnici publika može očekivati pravu metal feštu, nabijenu pozitivom prije svega.

U petak, 24.5. iz Zagreba dolazi mladi metal groove bend Sworn to Death. U svoj sound infuzirali su stand up komediju, miris cigareta i flegmetičan pogled na svijet s čvrstim stavom! Zadarski Arises riječka publika je već imala priliku za upoznavanjem, a sad se vraćaju sa novim EP-om ”Sessions Under a Pale Sun”. Masni groove i prodorni vokali upakirani u fenomenalan live bend otvaraju koncert u subotu, 25.5.

satnica za oba dana:
20.30h vrata
21.30h Sworn to Death - petak / Arises - subota
22.30h Ocean Of Another

Ulaznice za svaki dan po pretprodajnoj cijeni od 8 eura imaju Dallas music shop i sustav Entrio, a na dan koncerta cijena im se penje na 10 eura.

Posebna pogodnost za studente koji uz važeće x-ice mogu kupiti ulaznice i na dan koncerta (na ulazu) po pretprodajnoj cijeni.

Objavljeno 22.05.2024.

Vremeplov

S jedne strane riječka scena je vrlo živahna, ali s druge i vrlo alternativna i samodostatna... Mislim da tajna riječkog rocka leži u otvorenosti grada za sve stilove.
Vava Simčić