Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odličan koncert Intregalactic Loversa u Palachu

Odličan koncert Intregalactic Loversa u PalachuU petak 30.10. u riječkom Palachu koncert je održala odlična belgijska skupina Intregalactic Lovers.

Bend koji je osnovan u ljeto 2008.godine, da bi već tijekom sljedeće godine počeo nizati priznanje za priznanje, svoj je prvi album ”Greetings & Salutations” objavio 2011. godine. Iste godine osvojili su MIA (Music Industry Award) za ’Best Breakthrough Band’.

U Rijeku su nakon svirki po festivalima po Belgiji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Švicarskoj, Danskoj i Češkoj stigli kako bi promovirali drugi album naziva ”Little Heavy Burdens” koji je svijetlo dana ugledao u veljači 2014.godine.

Članovi benda su vokal Lara Chedraoui, bubnjar Brendan Corbey, gitaristi Maarten Huygens i Philipp Weies i na bas gitari Raf De Mey.

S pjesmom ’’Delay’’ s kojom su se i probili u Belgiji i osvojili radijski eter osvojili su i publiku u Palachu koja ih je pratila u ritmu, glasno pozdravljajući svaku numeru i pokazujući očito zadovoljstvo nakon svake odsvirane točke.Simpatična Lara osim što ima izniman vokal uspjela se povezati do te mjere s publikom da je sve okupljene uključila u izvedbu pjesme ’’Island’’.Intregalactic Lovers su tijekom svoje svirke ponudili laganije pjesme pout ’’Northern Rd’’. i ’’Fade Away’’ u kojima se moglo u potpunosti doživjeti njihovu usklađenost, usviranost i međusobnu povezanost te brže numere poput ’’Shewolf’’ i ’’No Regrets’’ koje je publika odlično prihvatila i iskoristila za ples.Bend kojem se ne može naći zamjerka održao je odličan koncert ponudivši Rijeci nešto novo i drugačije no na žalost očito je da se za njih kod nas još nije pročulo pa ide preporuka radijskim voditeljima, zavrtite Intergalactic Lovers na svojim radio postajama, radiofonični su i zanimljivi.

AS Paulić

Objavljeno 01.11.2015.

Vremeplov

Ponekad bih volio da se ne shvaćamo toliko ozbiljno.
Don Henley (The Eagles)