Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odličan koncert Intregalactic Loversa u Palachu

Odličan koncert Intregalactic Loversa u PalachuU petak 30.10. u riječkom Palachu koncert je održala odlična belgijska skupina Intregalactic Lovers.

Bend koji je osnovan u ljeto 2008.godine, da bi već tijekom sljedeće godine počeo nizati priznanje za priznanje, svoj je prvi album ”Greetings & Salutations” objavio 2011. godine. Iste godine osvojili su MIA (Music Industry Award) za ’Best Breakthrough Band’.

U Rijeku su nakon svirki po festivalima po Belgiji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Švicarskoj, Danskoj i Češkoj stigli kako bi promovirali drugi album naziva ”Little Heavy Burdens” koji je svijetlo dana ugledao u veljači 2014.godine.

Članovi benda su vokal Lara Chedraoui, bubnjar Brendan Corbey, gitaristi Maarten Huygens i Philipp Weies i na bas gitari Raf De Mey.

S pjesmom ’’Delay’’ s kojom su se i probili u Belgiji i osvojili radijski eter osvojili su i publiku u Palachu koja ih je pratila u ritmu, glasno pozdravljajući svaku numeru i pokazujući očito zadovoljstvo nakon svake odsvirane točke.Simpatična Lara osim što ima izniman vokal uspjela se povezati do te mjere s publikom da je sve okupljene uključila u izvedbu pjesme ’’Island’’.Intregalactic Lovers su tijekom svoje svirke ponudili laganije pjesme pout ’’Northern Rd’’. i ’’Fade Away’’ u kojima se moglo u potpunosti doživjeti njihovu usklađenost, usviranost i međusobnu povezanost te brže numere poput ’’Shewolf’’ i ’’No Regrets’’ koje je publika odlično prihvatila i iskoristila za ples.Bend kojem se ne može naći zamjerka održao je odličan koncert ponudivši Rijeci nešto novo i drugačije no na žalost očito je da se za njih kod nas još nije pročulo pa ide preporuka radijskim voditeljima, zavrtite Intergalactic Lovers na svojim radio postajama, radiofonični su i zanimljivi.

AS Paulić

Objavljeno 01.11.2015.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal