Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odličan koncert poljske skupine Hate!

Odličan koncert poljske skupine Hate!U organizaciji Udruge Metalaca Rijeke u Palachu je u subotu 06.03.2010. održan koncert death metal grupe Hate iz Poljske, uz support domaćih bendova Infernal Tenebru i Unholy Inquisition.

Koncert je trebao početi u 21 sat ali u Rijeci se kao i obično na koncertima čeka publika, a ne bend, pa je tako bilo i te večeri. Sa zakašnjenjem od kojih sat vremena riječke metalce, koji su zauzeli prve redove uz pozornicu, zagrijala je Infernal Tenebra.

Ovaj odličan bend iz Rovinja, vratio se u Rijeku nakon godinu dana i pred riječkim fanovima odsvirao dobar presjek starijih stvari i onih s albuma izdanog 2007. godine pod nazivom ”The Essence of Chaos”.

Death metal bend iz Rijeke, Unholy Inquisition okupio se nakon poduže pauze na opće oduševljenje publike koja je pokazala da ih nije zaboravila te cijelu njihovu svirku ispratila u izvrsnoj atmosferi. Ovo je ujedno bio i njihov prvi koncert nakon okupljanja, na kojem su predstavili novog basistu.

Headliner ovog koncerta bila je grupa Hate iz Poljske. Osnovan 1990. godine ovaj death metal bend koji graniči s black metalom iza sebe ima bogatu karijeru i 7 izdanih albuma, od kojih je zadnji ”Morphosis” iz 2007. godine.

Hate je došao na red oko ponoći. Atmosfera u koncertnom prostoru je bila već dobro zagrijana čemu su se brzo prilagodili i oni koji su naknadno stigli.

Svirkom od gotovo sat i pol podsjetili su nas na albume kao što su ”Awakening of the Liar”, ”Cain’s way” i predstavili posljednja 2. Neizostavan headbenging, vrisak I mosh te povici: ‘’we want more’’, vratili su ih na pozornicu čak 3 puta. Iako već vidno umorni, dali su sve od sebe. Svaka čast! Svi koji su bili prisutni, reći će da je ovo bio jako dobar koncert.

M.G. i T.P

Objavljeno 09.03.2010.

Vremeplov

Ponesi glazbu daleko od mjesta gdje si je našao... bar tako kažu stari blueseri.
Miroslav Evačić