Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odlična svirka Molestersa u Stereu!

Odlična svirka Molestersa u Stereu!Sisački surf-rockeri ovog su puta stigli u Rijeku u sklopu aktualne Movie turneje, nakon nastupa u Ljubljani, a prije koncerta u zagrebačkom Teatru &TD, na kojem će snimiti koncertni film i live album...

Ugodno popunjen Stereo uvjerio se zbog čega su Bambi Molestersi trenutačno najuzbudljivija hrvatska klupska glazbena atrakcija, ali i još uvijek jedina relevantna glazbena činjenica iz Hrvatske na svjetskoj glazbenoj sceni.

Osokoljeni odličnim kritikama njihovog posljednjeg studijskog albuma »As The Dark Wave Swells«, u svom prvom riječkom nastupu od lanjske Hartere popularni sisački surf-rockeri ovog su puta stigli u Rijeku u sklopu aktualne Movie turneje, nakon nastupa u Ljubljani, a prije koncerta u zagrebačkom Teatru &TD, na kojem će snimiti koncertni film i live album.
Emotivni punkeri

Riječanima su se predstavili u glazbeno superiornom izdanju, vjerojatno na svom kreativnom vrhuncu. Jer već i »As The Dark Wave Swells« predstavlja dojmljiv odmak od klasičnog surf zvuka, a tim originalnim smjerom Bambi Molestersi nastavljaju svoje glazbeno putovanje, s podjednakim uspjehom kao i dosad.

Zbog toga su se Bambi Molestersi u Rijeci pojavili u proširenom sastavu, obogaćeni puhačima i klavijaturama, za kojima je bio Riječanin Luka Benčić , inače frontmen My Buddy Moose, sjajnog riječkog americana kvarteta, koji je nastupio i kao predgrupa Bambi Molestersima. Prema onome što su pokazali pred svojom publikom, Benčić i njegovi nadareni glazbeni suputnici svojom mješavinom izvrsnih i melodioznih pop pjesama, izvedenih punkerskom uvjerljivošću i emotivnošću, također zaslužuju ne samo uspjeh u hrvatskim, a kamoli samo riječkim okvirima, upravo po receptu Bambi Molestersa.

A treći sastav koji je te vruće večeri nastupio u Stereu u svom kratkom i nabijenom nastupu rasplesao je i raspametio popularni riječki klub. Miksajući ska, surf i punk – ali i još puno drugih glazbenih stilova – londonski sastav The Penny Black Remedy to čini na iznimno zabavan i duhovit način. Predvođeni Škotom Keithom M. Thomsonom , pjevačem, gitaristom i glavnim autorom, Penny Black Remedy osvojili su Riječane, ne samo zato što u svojim redovima imaju Marijanu Hajdarhodžić , Dubrovčanku s klasično školovanim vokalom.

The Penny Black Remedy, s kojim su Bambi Molestersi krajem prošle godine rasprodali Luminaire , jedan od najboljih londonskih klubova, sada su u Hrvatskoj bili prvi put. Prema onome što su pokazali u Stereu, jednom od najboljih klubova na našim prostorima, sigurno ne i posljednji.

Denis Romac / Novi list

Objavljeno 27.03.2011.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)