Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odlična svirka Molestersa u Stereu!

Odlična svirka Molestersa u Stereu!Sisački surf-rockeri ovog su puta stigli u Rijeku u sklopu aktualne Movie turneje, nakon nastupa u Ljubljani, a prije koncerta u zagrebačkom Teatru &TD, na kojem će snimiti koncertni film i live album...

Ugodno popunjen Stereo uvjerio se zbog čega su Bambi Molestersi trenutačno najuzbudljivija hrvatska klupska glazbena atrakcija, ali i još uvijek jedina relevantna glazbena činjenica iz Hrvatske na svjetskoj glazbenoj sceni.

Osokoljeni odličnim kritikama njihovog posljednjeg studijskog albuma »As The Dark Wave Swells«, u svom prvom riječkom nastupu od lanjske Hartere popularni sisački surf-rockeri ovog su puta stigli u Rijeku u sklopu aktualne Movie turneje, nakon nastupa u Ljubljani, a prije koncerta u zagrebačkom Teatru &TD, na kojem će snimiti koncertni film i live album.
Emotivni punkeri

Riječanima su se predstavili u glazbeno superiornom izdanju, vjerojatno na svom kreativnom vrhuncu. Jer već i »As The Dark Wave Swells« predstavlja dojmljiv odmak od klasičnog surf zvuka, a tim originalnim smjerom Bambi Molestersi nastavljaju svoje glazbeno putovanje, s podjednakim uspjehom kao i dosad.

Zbog toga su se Bambi Molestersi u Rijeci pojavili u proširenom sastavu, obogaćeni puhačima i klavijaturama, za kojima je bio Riječanin Luka Benčić , inače frontmen My Buddy Moose, sjajnog riječkog americana kvarteta, koji je nastupio i kao predgrupa Bambi Molestersima. Prema onome što su pokazali pred svojom publikom, Benčić i njegovi nadareni glazbeni suputnici svojom mješavinom izvrsnih i melodioznih pop pjesama, izvedenih punkerskom uvjerljivošću i emotivnošću, također zaslužuju ne samo uspjeh u hrvatskim, a kamoli samo riječkim okvirima, upravo po receptu Bambi Molestersa.

A treći sastav koji je te vruće večeri nastupio u Stereu u svom kratkom i nabijenom nastupu rasplesao je i raspametio popularni riječki klub. Miksajući ska, surf i punk – ali i još puno drugih glazbenih stilova – londonski sastav The Penny Black Remedy to čini na iznimno zabavan i duhovit način. Predvođeni Škotom Keithom M. Thomsonom , pjevačem, gitaristom i glavnim autorom, Penny Black Remedy osvojili su Riječane, ne samo zato što u svojim redovima imaju Marijanu Hajdarhodžić , Dubrovčanku s klasično školovanim vokalom.

The Penny Black Remedy, s kojim su Bambi Molestersi krajem prošle godine rasprodali Luminaire , jedan od najboljih londonskih klubova, sada su u Hrvatskoj bili prvi put. Prema onome što su pokazali u Stereu, jednom od najboljih klubova na našim prostorima, sigurno ne i posljednji.

Denis Romac / Novi list

Objavljeno 27.03.2011.

Vremeplov

Mislim da živimo u dosta, kako da se izrazim, deideologiziranom vremenu. To mora biti jasno, sve je bruto i neto, sve je zabava.
Mile Kekin (Hladno pivo)