Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odlični Kawasaki 3P u Stereo dvorani

Odlični Kawasaki 3P u Stereo dvoraniNakon gotovo mjesec dana pauze, Stereo dvorana se opet koncertno aktivirala, a priliku da prvi nastupi u novoj godini dobio je, svima dobro poznati, bend Kawasaki 3P iz Zagreba.

Ali subotnja večer nije bila rezervirana samo za koncert jer je prije nastupa ska-punkera održano natjecanje riječkih skejtera. Nakon što je natjecanje završeno i proglašeni su pobjednici došao je red na glazbeni dio večeri.

Natjecanje i i Kawasaki 3P zajedno su napunili Stereo i u takvoj odličnoj atmosferi bend je održao još jedan u nizu odlično odsviranih koncerata, ali sad već uz poslovično slabu komunikaciju s pubilkom i bez previše pokazivanja emocija.

Unatoč tome gosti iz Zagreba ponovno su rasplesali i raspjevali cijelu dovoranu, dok je na pjesmama ’’Ni da, ni ne’’, ’’Mate Parlov’’ i ’’Putta Madre’’ pod podrhtavao od skakanja. Bis je bio rezeviran za ’’Snifa san glu’’ i hit s Dore ’’Antonija’’. Osim hitova kojima su osvojili radijske top ljestvice, bend je izveo i druge uspješnice s njihova dva studijska albuma pa smo tako mogli čuti i ’’Čik u oko’’, ’’Niska rastaman’’, ’’Zec’’...

Stereo je novu godino započeo vrlo dobro, a tako misli i nastaviti. Sljedeći koncert je već ovaj petak, a nastupit će domaće rock snage - Quasarr i Moskva koja će nastupiti kao predgrupa.

Miran Milić

Objavljeno 24.01.2011.

Vremeplov

CD-i... Potpuno korporativni proizvod. izgledaju prejeftino i bez duše, ne mirišu na ništa.
Evan Dando (Lemonheads)