Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

One Possible Option u Pogonu kulture

One Possible Option u Pogonu kultureRiječka četvorka One Possible Option, koja je albumom ’’No King’’ (Croatia Records, 2020) napravila poprilične valove na domaćoj rock sceni 15.4. stiže u Pogon Kulture na svoj prvi veliki koncert u matičnom gradu.

Njihov prvjenac je zaradio odlične kritike svih domaćih renomiranih kritičara, našao se na najvažnijim listama najboljih izdanja 2020-te godine te zaradio nagrade za Album, Singl, Izvođača te Najbolju Novu Grupu 2020-te godine uz još 8 nominacija za ostale nagrade.

One Possible Option svojim modernim i unikatnim pristupom miješa elektroniku, odlične aranžmane i melodije sa sirovom energijom rocka. A zbog prepoznatljive energije na bini, uvježbanosti i vokalne izvedbe, njihovi nastupi uživo su već neko vrijeme ono gdje ovaj bend ponajviše osvaja publiku.

Predvođeni Draženom Baljkom - gitarom Leta 3 te s Robertom Šušom za mikrofonom, Voljenom Korićem na bubnjevima i Vedranom Vučkovićem na bas gitari, momci su se prozvali Ministrantima i tvrdoglavo nastavili služiti rock’n’rollu.

Ako je suditi po njihovom prvom singlu - ’’Rock je mrtav’’, Rijeka je dobila još jedno ime koje će upravo taj rock održati na životu, a njihova prva svirka u Rijeci je svakako još jedan razlog zašto 15.4. treba biti u Pogonu kulture!

Objavljeno 04.04.2022.

Vremeplov

Možete svirati s takozvanim ”pravim glazbenicima”, no prava glazba dolazi kada dođe do interacije među stvarnim ljudima.
John Fogerty