Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Opatija Rocks’’ u River Pubu

’’Opatija Rocks’’ u River PubuU subotu 25.10. sprema se prava blues, rock, punk fešta u riječkom River Pubu uz veselu ekipu iz Opatije.

Za blues će te spektakularne i legendarne večeri biti zadužena Družba Bijesnih Lisica koja je sastavljena od 60% članova neprežaljene opatijske grupe ”Tandemi prošlog sjećanja” (Robert Šuša, Danijel Prijić, Bojan Brnčić).

Skupili su se pod dirigentskom palicom Marina Tomića, stare opatijske lisice sa stažom u bezbroj riječkih i opatijskih grupa (Ventili, Avlijaneri, Eksplozija, Sulud 3, Gerila....) kako bi svirali blues.

Radi se o mladom bendu sa samo par koncerata iza sebe, no unatoč tome su, zahvaljujući svojim eksplozivnim nastupima te karizmatičnom frontmenu, u vrlo kratko vrijeme skupili zavidan broj poklonika iza sebe.

Uz njih će nastupiti i bend Tvoja stara koji su se, nakon mukotrpnog pronalaženja savršenih članova, u sadašnjoj postavi okupili krajem 2013. godine.

Lacov bas, Leov bubanj, Deova gitara i Viktorov glas čine idealan spoj koji slušatelje dovodi do ekstaze. Pod utjecajima grupa poput Rage Against The Machine, Alice In Chains, Pearl Jam, RHCP, QOTSA, KYUSS pa čak i Motorheada i Led Zeppelina, bend je odlučio pokrenuti vlastiti izričaj. Inspiraciju za tekstove pronalazi u svakidašnjim problemima i kompliciranoj ljudskoj osobnosti; od politike do ljubavi, seksa i mržnje.

Dečki su i sami ponudili originalni opis svog sastava i glazbe: ”Svaki bend je dobar, al’ Tvoja Stara je još bolja!’’

Objavljeno 24.10.2014.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)