Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Osmi Mart - Koncert za Dan Žena

Osmi Mart - Koncert za Dan ŽenaOsmi mart je Dan žena, dan snažnih žena koje su oblikovale povijest i dan snažnih žena, djevojaka i djevojčica koje se još uvijek bore za svoja prava u cijelom svijetu.

I ove godine glasno će se proslaviti Osmi mart i to Noćnim maršem nakon kojeg slijedi osmomatovski koncert u Palachu na kojem će nastupiti 5 izvođača sa ženskim članovima, ali i izložba u Galeriji SKC pod nazivom Rodom u Koprive.

Tako će u čast ženama na binu stati ženski zbor VINS, Nelaay s vodećom vokalisticom Jelenom, karlovački Me As Well s basisticom Majom i Kraj Programa s vokalisticom Đinom, a za kraj će nas sve razbacati plesnim hitovima glazbena selektorica Mirilo.

Cilj ovog koncerta je podrška ženama kao umjetnicama u alternativnim muzičkim pravcima i promicanje umjetnosti kao načina za provođenje slobodnog vremena kroz afirmaciju mladih, DIY i demo bendova. Njihovo predstavljanje publici jačanje je ženskih pozitivnih primjera i uzora za mlade.

I zato, ako vam je dosta sladunjavih serenadi o romantičnoj idili 08.03.2019. dođite podržati snažne žene na Noćnom Maršu u 18h na Kontu i umjetnice na koncertu u Palchu u borbi za ženska i ljudska prava.

Ulaz na koncert: 20kn

Objavljeno 06.03.2019.

Vremeplov

Ljudi se ne bi trebali oslanjati na intervjue s glazbenicima kao da su stvarni. Većina njih je osakaćena, izmišljaju stvari u njima. To je, reklo bi se, izmišljena priča pisca ili izdavača.
Frank Black (The Pixies)