Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Osmi Mart - Koncert za Dan Žena

Osmi Mart - Koncert za Dan ŽenaOsmi mart je Dan žena, dan snažnih žena koje su oblikovale povijest i dan snažnih žena, djevojaka i djevojčica koje se još uvijek bore za svoja prava u cijelom svijetu.

I ove godine glasno će se proslaviti Osmi mart i to Noćnim maršem nakon kojeg slijedi osmomatovski koncert u Palachu na kojem će nastupiti 5 izvođača sa ženskim članovima, ali i izložba u Galeriji SKC pod nazivom Rodom u Koprive.

Tako će u čast ženama na binu stati ženski zbor VINS, Nelaay s vodećom vokalisticom Jelenom, karlovački Me As Well s basisticom Majom i Kraj Programa s vokalisticom Đinom, a za kraj će nas sve razbacati plesnim hitovima glazbena selektorica Mirilo.

Cilj ovog koncerta je podrška ženama kao umjetnicama u alternativnim muzičkim pravcima i promicanje umjetnosti kao načina za provođenje slobodnog vremena kroz afirmaciju mladih, DIY i demo bendova. Njihovo predstavljanje publici jačanje je ženskih pozitivnih primjera i uzora za mlade.

I zato, ako vam je dosta sladunjavih serenadi o romantičnoj idili 08.03.2019. dođite podržati snažne žene na Noćnom Maršu u 18h na Kontu i umjetnice na koncertu u Palchu u borbi za ženska i ljudska prava.

Ulaz na koncert: 20kn

Objavljeno 06.03.2019.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal