Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otrovna Kristina i Družba Bijesnih Lisica

Otrovna Kristina i Družba Bijesnih LisicaOKC Palach nastavlja sa zanimljivim koncertnim aktivnostima. Tako u subotu 20.02.2016. s početkom u 22.00 dolaze dva benda predstaviti nove materijale – hvaljena Otrovna Kristina iz Zagreba, te zanimljiva opatijska petorka Družba Bijesnih Lisica.

Otrovna Kristina novi je bend na regionalnoj rock sceni. Ova trojka je posegnula daleko u rock prošlost, naslonila se na paletu utjecaja u rasponu od Led Zeppelina i Black Sabbatha do Bijelog Dugmeta, dodala tome dašak današnjeg vremena kroz opus Jacka Whitea i spremila nisku ubojitih riffova uz dvoglasno pjevanje koje će predstaviti na svom prvom riječkom koncertu.

Debitantski album “Otrovna Kristina”, sniman i miksan u Zagrebu prošle godine, objavljen je 21. rujna kao besplatan download i do danas skinut više od 3000 puta, a predstavili su ga na rasprodanom koncertu u malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu. Materijal predstavlja singl “Pita” čiji je videospot u produkciji Drumwitch videa također premijerno prikazan na isti datum. Album “Otrovna Kristina” besplatno se može skinuti s web sitea .

Za ’’domaći’’ štih eventa pobrinut’ će se opatijci iz Družbe Bijesnih Lisica. Petorka koja je na okupu od proljeća 2014. svira sirovi rock’n’roll, a iza sebe ima studijski demo album naziva ’’Družba bijesnih lisica’’ kojeg će i koncertno predstaviti.

Za napomenuti je da oba benda pjevaju na hrvatskom jeziku.

Ulaznice po 20 kn su u pretprodaji na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će na dan koncerta ulaz biti 30 kn.

Objavljeno 11.02.2016.

Vremeplov

Ja na razvoj tehnologije gledam u smislu da će tehnologija samo brisati granice, tako da neće biti potrebno da definiramo imamo li elektronsku ili kakvu drugu glazbu, već će muzika biti samo muzika.
Kiril Džajkovski