Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otrovna Kristina i Družba Bijesnih Lisica

Otrovna Kristina i Družba Bijesnih LisicaOKC Palach nastavlja sa zanimljivim koncertnim aktivnostima. Tako u subotu 20.02.2016. s početkom u 22.00 dolaze dva benda predstaviti nove materijale – hvaljena Otrovna Kristina iz Zagreba, te zanimljiva opatijska petorka Družba Bijesnih Lisica.

Otrovna Kristina novi je bend na regionalnoj rock sceni. Ova trojka je posegnula daleko u rock prošlost, naslonila se na paletu utjecaja u rasponu od Led Zeppelina i Black Sabbatha do Bijelog Dugmeta, dodala tome dašak današnjeg vremena kroz opus Jacka Whitea i spremila nisku ubojitih riffova uz dvoglasno pjevanje koje će predstaviti na svom prvom riječkom koncertu.

Debitantski album “Otrovna Kristina”, sniman i miksan u Zagrebu prošle godine, objavljen je 21. rujna kao besplatan download i do danas skinut više od 3000 puta, a predstavili su ga na rasprodanom koncertu u malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu. Materijal predstavlja singl “Pita” čiji je videospot u produkciji Drumwitch videa također premijerno prikazan na isti datum. Album “Otrovna Kristina” besplatno se može skinuti s web sitea .

Za ’’domaći’’ štih eventa pobrinut’ će se opatijci iz Družbe Bijesnih Lisica. Petorka koja je na okupu od proljeća 2014. svira sirovi rock’n’roll, a iza sebe ima studijski demo album naziva ’’Družba bijesnih lisica’’ kojeg će i koncertno predstaviti.

Za napomenuti je da oba benda pjevaju na hrvatskom jeziku.

Ulaznice po 20 kn su u pretprodaji na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će na dan koncerta ulaz biti 30 kn.

Objavljeno 11.02.2016.

Vremeplov

Smatram da čovjek ne mora potrošiti puno novaca da bi izgledao onako kako želi ili kako se osjeća.
Magdalena Lupi, riječka dramaturginja