Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otvorenje kluba Palach!

Otvorenje kluba Palach!Nakon višemjesečnog rada, truda, birokracije, znoja i diy rješenja, te testnog tuluma prošli petak, 26.04., Udruga Ri Rock napokon s ponosom predstavlja osvježenu verziju Kluba Palach.

Da bi ovaj trenutak proslavili zajedno kako spada, spojit će se generacije koje su obilježile poznate godine riječkog urbanog zvuka s novim mlađim snagama.

Pričamo o legendama synth popa Denis i Denis koje žare još od 80ih godina i već tada su lomili plesni podij kluba u Kružnoj. Za atmosferu prije i nakon njihovog nastupa će se pobrinuti dobro znani DJ Voljen Korić, a s druge strane kluba posjetitelje očekuje i drugi zvuk.

U koncertnoj prostoriji će oriti i žestinom zalijevati riječki Krešo i Kisele Kiše, pulski Pasmaters, sisačka Šarena Pojava i pazinski Fudrinjosi. Šećer na kraju priče je DJ Grga koji će prije, između i nakon nastupa vrtiti sve anti-hitove Ri Rocka.

Samim otvaranjem spajaju se raznovrsni alternativni žanrovi scene, prolazeći kroz 80-e, 90-e, 00-e itd., tako da će cijela večer biti ispunjena sadržajem u kojem će se svatko moći pronaći. To znači da osim što posjetitelje očekuje nostalgični dance floor 80-ih, čeka nas i žestoki pogo praćen domaćim punk i rock zvukom.

Napomenuli bi da za ovaj, ali vjerujemo i mnoge nadolazeće događaje, organizaciju preuzimaju mlade organizatorske snage Udruge koje će prikazati sav svoj napredak od kad su krenuli na tečajeve event managementa, tako da nas očekuje žestoka i nezaboravna čaga.

Također, puno je još ideja koje tek trebaju biti realizirane i koje će Udruga graditi zajedno s posjetiteljima u kultnom klubu. Udruga se zahvaljuje svima na javljanju i pomoći, donaciji činela, bubnjeva, ukulelea, gitara i slika koje će se utkati u prostor. Ovim putem Udruga poziva sve one koji bi donirali glazbene memorabilije neka se jave i pomognu ukrasiti ovaj kultni prostor.

Ulaz na događaj je kompletno besplatan, a vrata će biti otvorena od 20:00.
Idući dan, pa nadalje ugostiteljski dio prostora biti će otvoren svaki dan od 09:00 - 24:00, a vikendima do 03:00.

Objavljeno 25.04.2024.

Vremeplov

Mislim, tko više danas može imati punk bend kad malo prdneš na ulicu i svi ti klimaju? Frustrira to. Bolje se pjesme rade kad te vlasti ne slušaju.
Nora Turato (Klaus), intervju za RiRock.com