Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ovaj vikend The Strange u Pogonu!

Ovaj vikend The Strange u Pogonu!Hrvatsko-američka indie americana reprezentacija The Strange, vraća se u Rijeku 02.04.2022. u Pogon kulture predstaviti svoj posljednji EP “Not Now Not Ever”.

Društvo na pozornici će im praviti domaći White on White u formi benda kojim će zaokružiti svoj album prvijenac i počastiti nas s novim pjesmama.

The Strange se ponovo vraća u Rijeku s novim materijalom. Dovoljno je reći da nas svaki njihov novi album i nastup ostavlja bez riječi. Prava je šteta propustiti koncert ovih vrhunskih glazbenika proizašlih iz redom: The Walkaboutsa, The Bambi Molestersa i My Buddy Moosea.White on White je pseudonim za kantautorski rad Marka Rogića i glazbu prožetoj autobiografskim motivima i lirikom sredovječnog života, koju je u maniri suvremene americane aranžmanski uobličio producent i multiinstrumentalist Darko Terlević (The Siids). Bendovski format zatvaraju Radoslav Tičić Paf na bas gitari, Edin Botić na bubnjevima te Antonija Braut u svojstvu pratećeg vokala.

Trenutno su zaokupljeni radom na novim pjesmama koje ćete imati priliku čuti na ovom nadolazećem koncertu, a mi vas podsjećamo na pjesmu ”Mirrors”, s albuma ”Out of nowhere” koja je dobitnik Ri Rock kipića u 2020. za najbolji video uradak među nominiranima.

Pretprodaja 60,00 kn do 27.03.2022., od 28.03. do 1.4.2022. 80,00 kn, na dan kocerta za ulaznicu će trebat izdvojit 100,00 kn.

Ulaznice možete kupiti u Dallas music shopu Rijeka i preko sustava Entrio

Objavljeno 22.03.2022.

Vremeplov

Ne volim da me ljudi prepoznaju. Uopće me ne zanima da budem poznat. Samo radim što radim.
Bruce Dickinson (Iron Maiden)