Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach - Ovotjedni program!

Palach - Ovotjedni program!U nastavku vam donosimo program riječkog kluba Palach z aperiod od 25. do 29.01.2011. ...

DOKUMENTARNI UTORAK 25.01.2011.
U nastavku odličnog dokumentarca ”A headbanger’s journey”, Scot McFadyen i Sam Dunn žele saznati kako je najžešći muzički pravac - heavy metal - utjecao na kulturu u Europi i Sjevernoj Americi. Film prati metal fana i antropologa Sam Dunna na putu kroz Aziju, Južnu Ameriku i Istok dok otkriva glazbenu scenu.

Što su sve otkrili dođite pogledati u Kino Palach u utorak u 21 sat.
Ulaz je besplatan za svih a kokice za članove Kluba.

FILMSKA SRIJEDA 26.01.2011.
Ove srijede s početkom u 21 sat kreće ’Jacob’s Ladder’. Nakon povratka iz rata, vijetnamski veteran, liječnik Jacob Singer (T. Robbins) odriče se prakse i zapošljava kao poštar.

Nakon rastave od svoje žene Sarah (P. Kalember), živi s kolegicom s posla Jezzie (E. Pena). Muče ga psihički problemi, a neprestano mu je u mislima njegov najmlađi sin koji je poginuo u prometnoj nesreći. Noćne more sa sjećanjima iz rata sve su intenzivnije. U takvu stanju javlja mu se prijatelj, suborac koji također ima slične probleme. Sada je jasno da je šokantno iskustvo koje je njihova jedinica proživjela za vrijeme jedne bitke ostavilo jednake tragove na njihovoj psihi.

Uznemirujući psihološki horor u režiji majstora erotike Adrian Lynea. Film govori o, nikad u potpunosti dokazanoj teoriji, da je američka vojska drogirala vlastite trupe. Tim Robbins je odličan u naslovnoj ulozi, vojnika sa PTSP-om, koji sve dublje i dublje tone u vlastite halucinacije.

Ulaz je besplatan za svih a kokice za članove Kluba.


ČETVRTAK 27.01.2011.
U 19:00 sati možete se prijaviti za još jedan Stolnonogometni turnir. Nagrade su fine, a kootizacija je 10kn po igraču.

U 21:00 u Kinu Palach održat će se projekcija dokumentarnog filma ZEITGEIST III: Korak naprijed.

ZEITGEIST III redatelja Petera Josepha, dugometražni je dokumentarni film koji će zastupati nužnost tranzicije iz naše trenutne socioekonomske monetarne paradigme koja upravlja čitavim svijetom
Ulaz je besplatan.


PETAK 28.01.2011.

U 20 sati u Galeriji Palach, Martina Kax Salov ima otvorenje izložbe ”Through the flesh” ilivamga fotki suspenzija.

Na samom otvorenju u 20 sati će biti održano i kratko predavanje na temu istih i to će činiti Ana Laco suspendirana s našeg krasnog stropa.

Ulaz je slobodan.

U 22 sata treću prostoriju pohode:

EKSPLOZIJA (Rijeka)
Čine ga Vedran Vučković-gitara, Damir Tomić-bubanj, Elvis Galjanić-bas i Marin Tomić-gitara, pjevač. Članovi benda imaju dugogodišnji staž na domaćoj rock sceni sviranjem u sastavima OŠ Sulud III, Avlijaneri, Unlogic Skill, Mario Furka & Štićenici i Ventil inc.

Sastav je osnovan u desetom mjesecu prošle godine i do sada je imao jednu svirku. Osim autorskih skladbi koje su inspirirane sastavima poput Monster Magneta, Joy Divisiona, Danziga i Motorheada, bend svira obrade punk i metal skupina The Damned, navedeni Motorhead, Dead Kennedys, Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Nirvana, Misfits, Ramones i slično.

TITO’S BOJS[/i] (Istra)

Ovi punkeri iz Istre od proljeća 2001., pa sve do u vijeke vjekova djeluju u slijedećoj postavi: Neno pjeva i ponekad svira frulu, Percho svira gitaru i pjeva bek vokale, Robi svira bubnjeve, Njapo svira bas i također pjeva bek vokale! Ponekad, tj. kada se snimaju, pridružuje im se i Kiki koji svira trubu i klavir, a i Tubak (koji je i snimatelj) se na nekoj pjesmi zna čut.

Od važnijih koncerata treba spomenuti koncert u Zadru 2005. kada su svirali sa Angelic Upstartsima, u Rijeci 2006. sa Los Fastidiosima, Pazin 2005. sa KBO!, Buzet 2006. sa Atheist Rap-erima, Monte Paradiso Festival 2003. i 2007., Punk Island Fest u Slovačkoj 2007., a svakako treba spomenuti i evropsku turneju na proljeće 2007.

[i]THE BEATLES REVIVAL BAND
(Ri)

Grupa The Beatles Revival Band osnovana je 1994. kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola, a glavni pokretači cijele priče su Erik Malnar (Belfast Food) i Alen Širola (Belfast Food).
Grupa je nastala od glazbenika iz različitih riječkih rock skupina, te sadašnju postavu čine:
Erik Malnar (gitara i vokal),
Goran Rubeša (gitara i vokal),
Marko Jurić (bubnjevi),
Josip Radić (bas i vokal),
i Zoran Saulig (bonus član na klavijaturama).
Dio ovog veselog koncerta donosi vam Muzej starih računala i informatičke tehnologije PEEK & POKE u sklopu Noći muzeja, a drugi dio je u domaćoj, Palachovoj organizaciji.

Ulaz je 35 kuna, a za članove Kluba Palach je kuna.

SUBOTA 29.01.2011.

U prvoj prostoriji čeka vas selekcija što domaćih, što stranih, što lakših, što težih rock uspješnica a i onih koje to nisu, dok u treću ulazite isključivo ukoliko želite biti kralj plesnog podija.

Disco kugla, dim mašina, bubble mašina i 100 kvadratnih metara zajedno čine EINE GROSSE TANZ PARKETT.

Objavljeno 25.01.2011.

Vremeplov

I nijedna odrasla osoba neće nikada razumjeti da je to toliko važno...
Antoine de Saint-Exupéry