Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pasi proslavili 15. rođendan!

Pasi proslavili 15. rođendan!Najdugovječniji opatijsko-riječki demo bend Pasi proslavio je ovaj petak petnaest godina postojanja. U tih petnaest godina izdali su nekoliko demo snimaka, svirali po cijeloj Hrvatskoj i okolici, postava benda doživjela je mnogobrojne promjene te se više puta spominjalo i raspadanje benda.

Na sreću fanova do toga nikad nije došlo, a bend danas ima kultni status. Krenuli su kao comedy punk bend s pjesmama kao što su ’’Buje i Prpa’’, ’’Debeo’’ ili ’’Bakule’’, a kako su odrastali tako su im se afiniteti promijenili te su postali izrazito društveno i politički angažiran bend čiji se stihovi danas nalaze na prosvjednim transparentima.

Isti koncert bio je ujedno i promocija, zanimljivo, još uvijek nesnimljenog albuma ’’Reci mi da li te boli’’ na koji se čeka od 2004. godine. Nove stvari činile su okosnicu slavljeničkog koncerta, a naravno nisu izostale niti one starije, svima dobro poznate.

Palach je u petak,08.04.2011., bio pun, a publika raspoložena za feštu. Pasi nisu ostali dužni, odradili su standardno vrlo dobar, energičan i zabavan koncert. Kao predgupa nastupio je varaždinsko-koprivnički bend One Step Away.

Pasima želimo još puno uspješnih godina i da napokon završe taj album.

Miran Milić

Objavljeno 11.04.2011.

Vremeplov

Top lista Nadrealista je pokazala da primitivizam ne postoji samo u ruralnim područjima, nego i u intelektualnim i političkim krugovima - što se kasnije pokazalo istinitim.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)