Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pavel dolazi na Gradinu!

Pavel dolazi na Gradinu!U sklopu ovogodišnjeg Ljeta na Gradini 03.08.2023. na Trsatu nastupa zagrebačka supina Pavel.

Pavel je je nastao 2007. godine, ispočetka planiran kao solo projekt Aljoše Šerića, tada pjevača grupe Ramirez, s namjerom da se kroz alter ego predstavljaju pjesme pretežno akustično/kantautorskog izričaja.

Pavel i album „I mi smo došli na red“ nominiran je u čak 4 kategorije za diskografsku nagradu „Porin 2015.“, između ostalog i u dvije najbitnije kategorije za Album godine i za Pjesmu godine, te za Najbolji pop album godine.

Malo poslije, već 2016. godine singl „Poslije nas“, koji je najavio album „Družba krivih odluka“ (2017.), puna 4 mjeseca bio je najvrćeniji singl u Hrvatskoj po službenoj listi ZAMP-a, a samo na osnovu jednog singla na „Porinu 2016.“ Pavel je dobio 3 nominacije među kojima je i ona najprestižnija za Pjesmu godine.

Trenutno grupa Pavel radi na novim skladbama za novi album, a singl koji je izašao u jesen 2022. godine, duet sa Sanjom, Marinkom i Zecom (Novi Fosili)„Dani koji sjaje“ osvojio je čak 3 nominacije za Porin 2023. godine i to jednu od najprestižnijih, onu za Najbolju pjesmu godine.

Uz Aljošu Šerića i sjajnu Antoniu Matković Šerić, grupu Pavel čine kako i sam Aljoša kaže „Junaci Pavelove ulice“, sve prekaljeni glazbenici Jurica Hotko (klavir, klavijature), Toni Tkalec (gitara), Dean Melki (violina), Stipe B. Mađor (truba), Filip Hrelja (bubanj) i Josip Radić (bas gitara).

Ulaznice se mogu nabaviti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, preko sustava mojekarte.hr, Dallas Music shopu - Splitska 2A, Foto Reviji - Užarska 28, New Sound - Trg Maršala Tita 2, Matulji, Kamp Njivice, hotel Jadran (Njivice), Hotel Beli kamik (Njivice) te na sam dan koncerta na ulazu u Gradinu.

Objavljeno 27.06.2023.

Vremeplov

Samo moram znati da sam dao sve najbolje od sebe i da sam bio iskren sam sa sobom.
Lenny Kravitz