Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Peek & Poke proslavio drugi rođendan!

Peek & Poke proslavio drugi rođendan!Povodom druge godišnjice postojanja Peek&Poke-a, muzeja starih računala, u subotu 26. 09. 2009., koncert je održao two man band Onli Tu iz Rijeke.

Cijeli događaj je zamišljen kao ugodno druženje i razgledavanje muzeja uz koncert ovog veselog dvojca. Nakon kratke prezentacije noviteta u muzeju i par uvodnih riječi dečki su počeli sa svirkom.

U prvom, i puno boljem, dijelu koncerta dečki su još jednom pokazali da su za dobar bend dovoljna samo dva člana te su svojom odličnom svirkom i par duhovitih doskočica privukli pozornost publike.

Između ostalih na set listi prvog dijela našla se njihova najpoznatija i najbolja pjesma ’’Lampa’’, kao i prigodna obrada pjesme ’’Program tvog kompjutera’’ grupe ’’Denis&Denis’’. Uz to je i najvljen spot za pjesmu ’’Romantizam’’.

Pauza između dva dijela iskorištana je za rezanje rođendanske torte i pjevanje slavljeničke ’’Sretan ti rođendan’’. Nakon što je torta pojedena bend je nastavio sa svirkom, ali sad pred puno manje ljudi.

U nastavku koncerta bend je odsvirao nekoliko obrada te je po drugi put tu večer zatražio pomoć jednog dobrovoljca za sviranje lažne bas gitare na pjesmi ’’Felacio’’. Nastup se u drugom dijelu postupno razvodnio sve češćim razgovorom benda s publikom i dužim pauzama između pjesama.

Bez obzira na nešto slabiji drugi dio koncerta ’’Onli Tu’’ je priredio zabavan i ugodan koncert kao podlogu za druženje u, ali i ispred, sad već kultnog Peek&Poke-a.

Miran Milić

Objavljeno 28.09.2009.

Vremeplov

Ne predstavljam se kao pjevač. Samo pjevam, a posao je podrške glazbene ”industrije” da se bavi predstavljanjem.
Marko Tolja