Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PipsChips&Videoclips u riječkom Pogonu kulture

PipsChips&Videoclips u riječkom Pogonu kultureGrupa PipsChips&Videoclips nastupit će u subotu 26. ožujka u riječkom Pogonu kulture.

Pipsi će tako u na samostalnom koncertu u Rijeku donijeti donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika za vidjeti zašto je legendarni zagrebački bend jedan od koncertno najtraženijih.

Najava koncerta u Rijeci dolazi na krilima nominacija za Rock&Off nagradu u kategorijama za koncertnog izvođača 2021. godine, kao i za nagradu publike.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 28. siječnja po cijeni od 70 kn. Ta cijena će vrijediti do 28. veljače, a dan nakon penje se na 80 kn. Nadan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 100 kn.

Ulaznice će biti dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ulazak na koncerte moguć je uz Covid potvrde ili negativan test ne stariji od 48 sati.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


Objavljeno 29.01.2022.

Vremeplov

Dođeš, sviraš, i nadaš se da su neki bitni igrači u publici, koji mogu i žele ti pomoći u budućnosti. Odnosno žele pomoći sebi na način da usput možda pomognu i tebi.
Mario Grdošić, glazbeni promotor