Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pipsi večeras u Pogonu!

Pipsi večeras u Pogonu!PipsChips&Videoclips stižu u riječki Pogon kulture, u subotu 8. travnja 2023., a publika će moći pretpremijerno čuti nove pjesme.

Točno godinu dana nakon zadnjeg koncerta u Rijeci, Pipsi će na samostalnom koncertu donijeti donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Njima će bend premijerno priključiti i neke pjesme s novog albuma čiji izlazak je planiran za jesen.

PipsChips&Videoclips su na svojim društvenim mrežama poručili: “Puno smo u Rijeci, volimo je i ona voli nas. I zato će Rijeka tog dana Gospodnjega 8.4. slušati neke nove pjesme pretpremijerno. Jer tako treba biti. Budi tamo.”

Prvi puta nakon, sada već legendarnog, koncerta na stadionu Šalata, i na krilima osvojene Rock&Off nagrade za koncertnog izvođača 2022. godine, u Rijeku dolazi jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti.

Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a vraćaju se u Rijeku u prostor koji su već punili u prošlosti još jednom pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su i “Na putu prema dolje”, “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “2x2” ili “Plači”.

Ulaznice su u pretprodaji po 15 Eur, te 18 Eur na sam dan koncerta. Kupiti se mogu u riječkom Dallas Music Shopu, na svim fizičkim prodajnim mjestima kao i online na Eventim.hr.
Objavljeno 08.04.2023.

Vremeplov

Ako, na primjer, odeš u Nashville ili negdje u Argentinu vidjet ćeš da je svijet pun nevjerojatnih gitarista kojih nema na top listama.
Mark Knopfler (Dire Straits)