Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Place kao stoner prijestolnica

Place kao stoner prijestolnicaU subotu, 25.2.2012. Rijeka postaje hrvatska stoner rock prijestolnica, a klub Place hram teškog i masnog zvuka. Mladi riječko-krčki bend Šoder ugostit će dva zagrebačka benda. Riječ je o prvacima domaćeg pustinjskog zvuka, bendovima She Loves Pablo i Cojones.

She Loves Pablo je četveročlani groove rock bend iz Zagreba koji djeluje od 2006. Iza sebe imaju jedan album koji su samostalno izdali 2009., poklonili ga publici na download, te pokupili odlične kritike domaće ali i strane publike. Nakon stotine odsviranih koncerata, bend je uživo sve glasniji, agresivniji i energičniji. Materijal za drugi album je gotov, te ga uživo predstavljaju riječkoj publici po prvi puta. Plesno rock ’n’ roll čudovište donosi tonu masti u klub Place.

Spušteni štimovi na gitarama, riffovi, čista energija... ukratko - Cojones. Bend je krenuo s radom 2006. godine jedino sa željom da svira neopterećeni čistokrvni rock. Do sada su odrokali četiri europske turneje i mnoštvo svirki po klubovima i većim festivalima te dijelili pozornicu s brojnim prijateljima i glazbenim uzorima poput Nicka Oliveria (Kyuss, Queens of the Stone Age), Bambi Molestersa itd. Sva izdanja bend je napravio DIY, a to su split EP s bendom Umor iz 2008. i LP album ”Sunrise” iz 2009. Novi album ”Bend To Transcend” je snimljen i u pripremi je za izdavanje.

Šoder je četveročlani bend iz Punta i Rijeke i nove su mlade nade riječke rock scene. Iza sebe imaju par nastupa na festivalima i nešto više manjih svirki. Iza njih je, također i demo koji je nastao kao plod potrage za vlastitim izričajem. Trenutni zvuk najviše odgovara alternativnom stoner rocku. U bliskoj budućnosti planiraju snimiti album koji je trenutno u fazi pripreme.

Ulaznica iznosi 20 kn, a koncert počinje u 22 sata.

Objavljeno 24.02.2012.

Vremeplov

Mislim da nije dobro kad osoba ima stav da je potrebno biti bogat kako bi imala samopoštovanja.
Tom Petty