Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Po’ Metra Crijeva objavili „Ča-metal™“

Po’ Metra Crijeva objavili „Ča-metal™“ Novi album istarske maškarane skupine Po’ Metra Crijeva naslovljen „Ča-metal™“ izašao je 8. siječnja 2018. godine online i na CD-u za neovisnu izdavačku kuću „Izdali Smo metal“.

Okupivši se nakon 7 godina hibernacije, Po’ Metra Crijeva vraćaju se u velikom stilu i donose etno metal album za čije utjecaje kažu da “dolaze iz istarskih legendi, mitova i priča, istarske ljestvice i trenutnog stanja u društvu”. Zvukom benda, uz čakavsko narječje i žestoke gitare, dominira zvuk sopile, tradicionalnog primorskog instrumenta čije je autentično sviranje dio UNESCO-vog popisa nematerijalne svjetske baštine u Europi.

Album je napisan, snimljen i masteriran u OPP studiju u Rijeci, autor fotografija na albumu je Kristijan Vučković, a dizajnerica omota Bojana Butković. Za prvi singl s albuma „Ča-metal™“ izabrana je pjesma o najstarijem istarskom i svjetskom vampiru „Jure Grando“.

Riječka koncertna promocija održat će se u legendarnom Palachu 26. siječnja gdje Po’ Metra Crijeva, zajedno s grupom One Piece Puzzle koja također promovira novi album “III”, priprema posebnu maškaranu feštu u organizaciji Distune Promotiona.

Album „Ča-metal™“ dostupan je za download uz dobrovoljnu donaciju na bandcamp stranici benda i na fizičkom CD izdanju preko Facebook stranice benda.

Objavljeno 18.01.2018.

Vremeplov

Znate, rock muzika se odigrala. Zaista. Problem je što to nitko nije primijetio.
David Bowie