Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pobjednici natječaja ’Oderi na Harteri’

Pobjednici natječaja ’Oderi na Harteri’Već nakon prvih par dana na natječaj je pristiglo oko dvadesetak prijava, da bi se na kraju roka za “Oderi na Harteri” prijavilo više od stotinu bendova, solo izvođača i DJ-a iz cijele regije. Tradicionalan Harterin natječaj ove je godine “podebljao” regionalni MTV na čijem će se stageu i predstaviti pobjednici.

Žiri sastavljen od Harteraša i MTVjevaca nakon dugog preslušavanja i vijećanja odabrao je pet bendova i pet DJ-eva / DJ crewova koji će 15. i 16. srpnja nastupiti na MTV Stageu sedmog izdanja jednog od naših najboljih festivala. Neki od njih već su dobro poznati na svojoj sceni, dok će nekima ovo biti značajna odskočna stepenica u karijeri.

Bendovi:
SANE
SENZORZ
MLAT
FIL TILEN
PONTIACS


DJi:
GARS
UNIQUE
REA & MAYO
DEEP OVERGROUND
RIVEN


Točna satnica i raspored nastupa na MTV Stageu bit će poznati kroz nekoliko dana. Uz naše pobjednike na pozornici će zasvirati i Električni orgazam, Goribor, Multietnička atrakcija, Kawasaki 3p, Grč i Klaus a za uređenje stagea pobrinuti će se klinci iz dječjeg vrtića Belveder iz Rijeke koji pripremaju radove na temu “Ljeto ljubavi”.

Sedma Hartera bit će održana 14., 15. i 16 srpnja na poznatoj lokaciji, u bivšoj riječkoj tvornici papira. Nulti dan (14.) nastupiti će Hladno pivo, Diskurz i Pasi, dok će prvi i drugi dan pozornicama festivala proći Hercules and The Love Affair, Trentemoller, James Holden, Photek, SBTRKT, Pearson Sound, Fairmont, Brodinski, Elemental, Lollobrigida i mnogi mnogi drugi...

U prodaji se u sustavu Eventima nalaze jednodnevne i festivalske ulaznice.

Cijena jednodnevnih iznosi 99 kn (za 14.7.), 100 kn (15.7.) i 160 kn (16.7.). Cijena festivalskih iznosi 220 kn (15. I 16.7.), odnosno 279 kn (14.-16.7.).

Objavljeno 02.07.2011.

Vremeplov

Da... pjevam. Ali ne vidim sebe kao pjevača.
Graham Coxon