Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PoLETjesmo nas 3 - Istra experience

PoLETjesmo nas 3 - Istra experienceYesss!!! I ovog ljeta dolaze u «naš» grad! Najkontroverznija punk-rock grupa u Hrvatskoj (ovo nisam ja sročila, već sam pročitala u dnevnim novinama) s najbesmislenijim tekstovima opet dolazi u Monvi zabavni centar u Rovinju. Radujem se tom dolasku već tjedan dana. I kad konačno dođe taj dan dogodi se STRAHOTA! Ja, kao ja, skužila krivi datum! Ne dolaze 1. srpnja već 7.! I opet čekanje!

No, strpljen, spašen! Dovukao se i taj petak. Frendice i ja jedva smo dočekale početak svirke. Međutim, da biste mogli u potpunosti uživati u njihovim notama, potrebna vam je i posebna pozicija u rulji, a to je svakako dio gledališta s kojeg puca pogled na desnu stranu pozornice. ZAŠTO??? Glupavog li pitanja! Ondje je smješteno jedno fenomenalno seksi letrijevsko tijelo koje nosi ime Matija (Matej, op.ur.). Mali Mate ima fino zaobljena ramena s ne pretjerano mišićavim nadlakticama, minimalistički pivski trbuščić i neodoljivu, turboseksi guzu! Ma melem za oči, kad vam kažem!

LET 3 je bend čiji koncert nije koncert već performans, spoj nespojivog! Uvijek novi i otkačeni, definitivno drugačiji od svih ostalih bendova u Hrvatskoj. Samo da ne potonu u vlastitom apsurdu i bit će sve okitoki! A njihovi kostimi još više rasplamsaju maštu… Matija ko od majke rođen, diskretno pokriven samo kuhinjskom pregačom u etno stilu ( budući da su donekle promovirali svoj novi album «Bombardiranje Srbije i Čačka», te singlicu «Kurcem u čelo») rasplamsao je moju ionako hiperproduktivnu maštu. Zamislite ga takvog u svojoj kuhinji….svašta bi se umijesilo, 100%!

Nakon što smo dobile kurcem u čelo, zaključile smo da nisu bili loši i da smo se uz njih, po ko zna koji put, dobro zabavile.

Maja Vir

Objavljeno 28.08.2005.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica