Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pomelo Chess Society u riječkoj Beertiji

Pomelo Chess Society u riječkoj BeertijiPomelo Chess Society instrumentalni rock trio iz Rijeke, koji predstavlja novi glazbeni pravac - Šah Math Rock svoj klupski koncert održat će u prostoru The Beertije na Trsatu u subotu, 09.04.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Impulse Festivalu na kojem su publiku ostavili bez daha, vrijeme je za samostalni klupski koncert. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn mogu se kupiti u Dallas music shopa Rijeka i/li sustavu Entrio. Ukoliko ih ostane na dan koncerta se penju na 60,00 kn.

Pandemijsko korona vrijeme osim novih materijala, pregrupiranja ili nažalost prestanka rada ”izrodilo” je i neke nove bendove. Jedan od njih je i riječki Pomelo Chess Society. Nakon godina sviranja u raznim riječkim bendovima tri zaljubljenika u šah, egzotično voće i rock ’n’ roll udružili su snage i krenuli novim neistraženim putevima. U zimu prošle godine izbacili su svoj prvi album istoimenog naziva ”Pomelo Chess Society” kojeg za ovu priliku nadopunjavaju s svježim materijalom koji tek treba ugledati izdavačko svjetlo.

S Leom Marohnićem na gitari, Vedranom Medanićem na basu i Ivanom Polonijem na bubnjevima, glazba Pomela u isto je vrijeme kalkulirana, progresivna i izuzetno dinamična, te ju se mora slušati s oprezom, jer ako se previše udubite u nadrealne gitarske dionice, male su šanse za skori prestanak slušanja.

Ograničen broj ulaznica je u prodaji, a događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Objavljeno 09.03.2022.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)