Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Postolar Tripper @ Gekko

Postolar Tripper @ GekkoNakon nekoliko ne baš uspiješnih vikenda u Gekku jučer je napokon održan koncert koji je zainteresirao i privukao velik broj ljudi. Radi se, naravno, o koncertu ska-reggae benda Postolar Tripper.

Mnogočlana ekipa iz Zadra već godinama rado dolazi svirat u naše krajeve pa su tako svojim nastupima na festivalima, ali i samostalnim koncertima stekli brojne fanove u Rijeci. Jučer su nastupili u odličnoj atmosferi punog Gekka.

Koncert su otvorili nešto laganijom ’’Palma u Pitaru’’ te su u tom tonu nastavili sve do odlične ’’Brate brate gospođo’’, koja je, već standardno, rasplesala raspoloženu publiku. U nastavku su redali pjesme sa svih svojih albuma, kombinirajući autorske stvari (’’Ona za ribara neće’’, ’’Jamo rasta’’..) s obradama standarda hrvatskog, pretežito novovalnog, rocka (’’Fa-Fa-Fa’’, ’’Sretno dijete’’...).

Uslijedili su provjereni hitovi ’’Nataša’’ i ’’Marijana’’, izvedba tih pjesama dodatno je podigla raspoloženjne u publici. Zabavni zadrani ni u jednom trenutku koncertu nisu dopustili da atmosfera splasne ili da vidno zadovoljna publika prestane plesat, odnosno skakutat. Pred sam kraj nastupa došao je red na njihovu možda i najbolju pjesmu ’’Na rubu ponora’’ s posljednjeg albuma ’’Popravni’’. Koncert su mislili završit pjesmom ’’Koga čega’’, ali im publika nije dozvolila da tu stanu pa su na bisu odsvirali kombinaciju od nekoliko svojih pjesama.

Jučerašnjim odličnim nastupom u, konačno tijesnom, Gekku Postolari su još jednom pokazali da su vrsni glazbenici te još bolji zabavljači. Napravili su odličnu atmosferu, raspjevali i rasplesali sve prisutne i zasigurno nikog nisu razočarali.

Miran Milić

Objavljeno 19.12.2009.

Vremeplov

Ratovi su uvijek započinjali zbog religija.
Glenn Danzig