Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pozitivan koncert - ekskluzivna prodaja novog Urbanovog albuma

Pozitivan koncert - ekskluzivna prodaja novog Urbanovog albumaNadolazeći Pozitivan koncert će kao i prethodnih godina biti obogaćen sudjelovanjem Azila Dumovec koji će u predvorju Velike dvorane Doma sportova imati štand na kojem će predstaviti svoj rad. Ovogodišnji Pozitivac imat će ekskluzivu za sve posjetitelje, a pogotovo fanove Urbana.

Najvažnija dužnost azila Dumovec je psima za koje brinu pronaći novi dom. Ni jedan kućni ljubimac u azilu ne bi trebao provesti više od nekoliko dana. Isto tako, sa svakim udomljenim psom otvara se novo mjesto za nekog koji luta ulicama grada.

Ove godine azil Dumovec na Pozitivnom koncertu prikuplja sredstva za kupovinu sterilizatora koji služi za sterilizaciju kirurških instrumenata nakon kirurških zahvata na životinjama, a da bi bili sigurni za sljedeće korištenje. Time se sprječava prijenos zaraznih bolesti, i veterinarska skrb u skloništu time dobiva novu kvalitetu.

Nabavkom sterilizatora životinje smještene u azilu Dumovec će dobiti bolju i kvalitetniju veterinarsku skrb, jer se godišnje u skloništu odradi više od 1000 operacija i takav je uređaj od velike koristi.

Novi koncertni album Urbana & 4 “Live 2015” koji će službeno biti objavljen 4. prosinca moći će se ekskluzivno kupiti na štandu Aquarius Recordsa obje večeri Pozitivnog koncert. Ovo iznimno dvostruko izdanje sadrži snimku rasprodanog nastupa držanog 21. veljače 2015. u Maloj dvorani Doma sportova.

Vrata Doma sportova otvorit će se u petak 27.11. u 19:30. Prve na scenu stupaju Punčke u 20:15 nakon kojih nastupaju Kawasaki 3P u 21:00. Termin svirke Pipsa je u 22:00, a sve će zaokružiti Urban & 4 koji počinju u 23:30.

Subotnja vrata su također u 19:30, kao i nastup High5 koji je tempiran u 20:15. Quasarr sviraju od 21:00, a Dječaci od 22:00. Program 11. Pozitivca zaključit će S.A.R.S. čiji koncert je na rasporedu u 23:20.

U ponudi su samo dnevne ulaznice za svaki dan. Za ulaz treba izdvojiti 70 kn, a na sam dan svirki 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Objavljeno 26.11.2015.

Vremeplov

Mene iznenađuje da mladi ljudi ne nalaze dovoljno provokacije u ovom vremenu u kome živimo da bi stvorili nešto što je zanimljivo i drugačije. Ima tu i tamo nekih pokušaja ali to ne dobacuje na žalost previše daleko.
Zoran Vulović Vule, intervju za RiRock.com