Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Poziv muzičarima za sudjelovanje u projektu Laure Llaneli

Poziv muzičarima za sudjelovanje u projektu Laure LlaneliUmjetnica Laura Llaneli & MMSU pozivaju riječke muzičare na sudjelovanje u projektu Disperzija koji će se održati unutar ovogodišnje Spajalice.

Disperzija je nastavak projekta započetog u Barceloni s bendom Oso Leone. Projekt se bavi dekomponiranjem već postojećeg glazbenog uratka, a istražuje mogućnosti koje nudi zajednički rad s lokalnim bendovima u manje uobičajenim koncertnim lokacijama.

Započinje radionicama s muzičarima zainteresiranima za isprobavanje odnosa između kompozicije i prostora, predlažući novi način slušanja koncerta. Koliko se može mijenjati uobičajeni stage raspored benda? Na koji način drugačiji prostorni raspored može promijeniti muziku? Što se događa s muzikom ako se muzičari međusobno ne vide?

Pozivaju se zainteresirani bendovi da sa snimkom svoga glazbenoga materijala dođu 2. veljače 2015. u 17 sati u MMSU na prvo okupljanje. Svaki bend može predložiti željenu lokaciju za izvedbu, zgradu ili eksterijer u užem središtu Rijeke. Završni koncerti se planiraju s tri benda, od 18. ožujka 2015.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mmsu@mmsu.hr .

Objavljeno 28.01.2015.

Vremeplov

Mislim, tko više danas može imati punk bend kad malo prdneš na ulicu i svi ti klimaju? Frustrira to. Bolje se pjesme rade kad te vlasti ne slušaju.
Nora Turato (Klaus), intervju za RiRock.com