Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Predbožićni Belan & Fiumens u Opatiji

Predbožićni Belan & Fiumens u OpatijiNeno Belan je hrvatski kantautor i skladatelj zabavne i pop-rock glazbe te nekadašnji frontmen popularnog splitskog sastava Đavoli...

Jedan je od deset najizvođenijih hrvatskih autora, a 2012. godine se s pjesmom Oceani ljubavi našao na prvom mjestu najizvođenijih autora u Hrvatskoj. S bendom Fiumens kojeg čine Leo Rumora, Olja Dešić i Vedran Križan 2002. godine objavljuje prvi zajednički album pod nazivom Luna e stelle, s kojeg potječu pjesme Ka’vanna, Ludo zaljubljen i Uspomene. Nakon toga su jedno vrijeme u suradnji sa šibenskom klapom More objavljivali samo hit singlove poput Divojka sa juga, Galeb i Srce od leda. Rijeka snova je bio njihov sljedeći album, a nakon dva uspješna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture 2009. godine objavili su dvostruki album uživo, Tvornica snova. Posljednji album koji su izdali bio je Oceani ljubavi iz 2012. godine.

Neno Belan & Fiumens godišnje održe oko sedamdeset koncerata po Hrvatskoj i susjednim zemljama a 2016. godine su u Domu sportova održali koncert kojim je obilježeno Belanovih 30 godina karijere.

Ulaz u klub otvara se u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.
Cijena ulaznice u pretprodaji: 30,00 kuna
Cijena ulaznice na dan koncerta: 40,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr.

Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

Objavljeno 16.11.2017.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich