Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Predstavljanje platforme za razvoj društvenog poduzetništva i umrežavanje mladih

Predstavljanje platforme za razvoj društvenog poduzetništva i umrežavanje mladihNakon nekolicine edukativnih radionica, konferencije o društvenom poduzetništvu, mapiranja potrebnih preduvjeta za razvoj poduzetničkih aktivnosti ali i razvoja zasebnih poslovnih pothvata, na red je stigao finalni produkt projekta „Društveno poduzetnički generator“.

Predstavljanje platforme za razvoj društvenog poduzetništva i umrežavanje mladih dogoditi će se u petak 18. 12. 2015. s početkom u 19.00 u Galeriji SKC (OKC Palach).

Radi se, naime, o web platformi za razvoj društvenog poduzetništva kao diseminacijskog alata koji na jednostavan i pregledan način nudi sve potrebne informacije koje će budućim i sadašnjim korisnicima projekta te svim ostalim zainteresiranima ponuditi mogućnost pružanja pomoći pri realizaciji poduzetničkih pothvata u nastajanju. „Društveno poduzetnički generator“ ” je projekt Saveza udruga Rojca i Savez udruga Molekula.

Uz društveno poduzetničke inicijative biti će predstavljene i aktivnosti projekta „Čujemo s(v)e vidimo - mladi za mlade na području PGŽ“, koji ujedinjuje područja udruga koje su nositeljice projekta; glazba (Ri Rock) i vizualna kultura (Kombinat). Organizirati će se koncert mladih bendova na kojem će nastupiti polaznici Music Box radionica u organizaciji Udruge Ri Rock:
Flert / EXA / Generation lost

Posebno će se predstaviti online platforma koja je nastala kao rezultat druženja predstavnika udruga mladih i za mlade - a na kojima se razgovaralo o problemima, ciljevima, težnjama i potrebama u dosadašnjem radu istih. Online platforma potiče promociju (vidljivost djelovanja), razvoj kapaciteta, te održivost partnerstva i suradnje udruga mladih i za mlade na području PGŽ-a.

Osim prezentacije web platformi, posjetitelji će degustirati i uradi sam biodinamičku maneštru od namirnica koje nam je ustupio OPG Grdić. Vrijedne žene riječkog kreativnog kolektiva Kombinat će pokazati vlastito kulinarsko umijeće, nastavljajući uhodanu praksu prezentacije zdrave i ukusne hrane malih, našem oku nevidljivih gospodarstava.

Projekt “Društveno poduzetnički generator” ukupne vrijednosti 199.935,08 kuna, u potpunosti je financiran namjenskim bespovratnim sredstvima EU (Europski socijalni fond) te namjenskim sredstvima državnog proračuna RH (Vlada RH- ured za udruge).

Projekt Čujemo s(v)e vidimo ukupne vrijednosti 196.153,04 kune, u potpunosti je financiran namjenskim bespovratnim sredstvima EU (Europski socijalni fond) te namjenskim sredstvima državnog proračuna RH (Vlada RH- ured za udruge).

Objavljeno 16.12.2015.

Vremeplov

Izvođač treba poštivati svoju publiku. Bez njih, u osnovi stojiš sam, pjevajući sam sebi.
K.D. Lang