Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Premijera glazbenog dokumentarca o frontmenu riječkog benda GRČ

Premijera glazbenog dokumentarca o frontmenu riječkog benda GRČSvečana premijera filma ’Zoffski Grč’ održat će se u petak, 29.11. s početkom u 20:00 u Art-kinu Croatia. Premijeri će nazočiti redatelj filma Zoran Krema te glavni protagonist Zoran Štajduhar Zoff.

’Zoffski Grč’ dokumentarni je film o kontroverznom frontmanu riječke rock skupine Grč, koja upravo 29.11. 2013. godine slavi 31 godinu beskompromisnog postojanja. Zoran Štajduhar Zoff poznat je kao ’najsuroviji’ među našim rock pjesnicima, a njegov osebujan scenski nastup unikat je i u svjetskim razmjerima te mu je priskrbio odrednicu nepristupačnog grubijana. Film otkriva i drugu stranu priče.

U filmu Zorana Kreme pratimo dogodovštine kultne riječke rock skupine na njihovim koncertima i putovanjima, dok se Zoff i ostali članovi benda prisjećaju priča od osnutka benda do današnjih dana. U svemu tome jasno je jedno - Zoff se nije dao mijenjati, pa tako neće dati ni da ovaj dokumentarac prikaže nešto što nije istinito. Koliko god ta istina bila surova.

Režiju i scenarij potpisuje Zoran Krema, a produkciju Udruga Okodoko. ’Zoffski Grč’ se može pogledati i reprizno u Mini Art-kinu u subotu i nedjelju u 20 sati i 30 minuta.

Film je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke i Hrvatskog audiovizualnog centra temeljem Sporazuma o suradnji u jačanju lokalnih filmskih kapaciteta.

Objavljeno 29.11.2013.

Vremeplov

Ja san čovik koji želi dodavat dobru energiju, dobar beat, dobru zajebanciju...
Dino Dvornik