Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Premijera glazbenog dokumentarca o frontmenu riječkog benda GRČ

Premijera glazbenog dokumentarca o frontmenu riječkog benda GRČSvečana premijera filma ’Zoffski Grč’ održat će se u petak, 29.11. s početkom u 20:00 u Art-kinu Croatia. Premijeri će nazočiti redatelj filma Zoran Krema te glavni protagonist Zoran Štajduhar Zoff.

’Zoffski Grč’ dokumentarni je film o kontroverznom frontmanu riječke rock skupine Grč, koja upravo 29.11. 2013. godine slavi 31 godinu beskompromisnog postojanja. Zoran Štajduhar Zoff poznat je kao ’najsuroviji’ među našim rock pjesnicima, a njegov osebujan scenski nastup unikat je i u svjetskim razmjerima te mu je priskrbio odrednicu nepristupačnog grubijana. Film otkriva i drugu stranu priče.

U filmu Zorana Kreme pratimo dogodovštine kultne riječke rock skupine na njihovim koncertima i putovanjima, dok se Zoff i ostali članovi benda prisjećaju priča od osnutka benda do današnjih dana. U svemu tome jasno je jedno - Zoff se nije dao mijenjati, pa tako neće dati ni da ovaj dokumentarac prikaže nešto što nije istinito. Koliko god ta istina bila surova.

Režiju i scenarij potpisuje Zoran Krema, a produkciju Udruga Okodoko. ’Zoffski Grč’ se može pogledati i reprizno u Mini Art-kinu u subotu i nedjelju u 20 sati i 30 minuta.

Film je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke i Hrvatskog audiovizualnog centra temeljem Sporazuma o suradnji u jačanju lokalnih filmskih kapaciteta.

Objavljeno 29.11.2013.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević