Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prijave na 38. Ri Rock Festival

Prijave na 38. Ri Rock FestivalKao i prethodnih godina Udruga Ri Rock nudi autorskim bendovima s područja Primorsko - goranske i Istarske županije priliku da se prijave za nastup i predstave svoj rad u 20 minuta na ovogodišnjem Ri Rock festivalu.

Kroz 38. izdanja Ri Rock festival je postao jedan od najstarijih i najpoznatijih glazbenih događanja u regiji namijenjen neafirmiranim bendovima, a dosad su kroz njega mnogi glazbenici stasali u danas najpoznatije izvođače u RH i šire.

Natjecateljski koncertni program Ri Rock Festivala održat će se 09. i 10. prosinca 2016., u Omladinskom Kulturnom Centru Palach.

Imena natjecatelja biti će objavljena nakon završetka prijava, dok će imena gostiju i cjelokupan program festivala biti objavljeni u narednih 15 dana. Prijave su otvorene od 14. do 28.11. 2016., a prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi (obrade se neće uzimati u obzir).

Pobjednike kao i dosada očekuju bogate nagrade! Bendovi su uz prijavu dužni poslati audio ili video snimku za dvije autorske skladbe (u nastavku upitnika ostavljen je prostor za prilaganje linka).

Posjetitelji festivala moći će, kao i svake godine do sada, glasati za bendove putem ulaznica, a u odabiru pobjednika pomoći će im i stručni žiri sastavljen od sponzora festivala, članova Udruge Ri Rock i dugogodišnjih iskusnih glazbenika.

Objavljeno 19.11.2016.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin