Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prijave za 36. Ri Rock Festival

Prijave za 36. Ri Rock Festival Od 01.12.2014. do 06.12.2014. u novo otvorenom klubu Palach održat će se 36. Ri Rock Festival s posebnim programom i trajanjem od čak 6 dana.

Zanimljivost ovogodišnjeg Ri Rock Festivala je što će se održati dva djela festivala; jedan edukativni i jedan koncertni. Uz gostovanje raznih bendova i udruga održat će se razna predavanja, izložbe i radionice, a sve povodom desetog rođendana Udruge Ri Rock.

Ri Rock Festival je jedan od najdugovječnijih festivala u regiji koji nudi mladim nadama da pokažu što znaju te tako osvoje bogate nagrade i srca publike. Uz 36. godina postojanja, na festivalu je nastupilo preko 650 bendova pa čak i velikih zvijezda čija je karijera započela baš na Ri Rocku.

Festival je i ove godine natjecateljskog tipa pa će tako grupe koje zauzmu prva 3 mjesta osvojiti bogate nagrade gdje je jedna od nagrada snimanja EP album u novo otvorenom Studiu „Veles“ te poklon bonovi koje će osigurati Udruga Ri Rock i jedan od sponzora festivala.

Ove godine odabire se samo 12 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem Ri Rock Festivalu te se boriti na zvršnim noćima 05. i 06.12.2014. za titule pobjednika 36. Ri Rock Festivala.

Posjetitelji festivala moći će, kao i svake godine do sada, glasati putem ulaznice za bendove, a u odabiru pobjednika pomoći će im i žiri sastavljen od sponzora festivala, koordinatorima OKC Palach te članova Udruge Ri Rock.

GOSTI:
Ovogodišnji gosti festivala su udruge Škatula, Prostor Plus, SMART, Distune Promotion, PUK, ZAMP, HGU, Galerija SKC, a uz ove udruge također gostuju Velid Đekić, fotograf Erik Paladin, Goran Grgurev – Grga, Damir Radović i mnogi drugi.

GLAZBENI GOSTI:
Glazbeni gosti za završne večeri festivala su kultni punk rock bend „Atheist Rap“ i punkeri „Bomber“ iz Novog Sada 06.12.2014. te dobro poznati hard core bend „Deafness By Noise“ i prošlogodišnji pobjednici festivala „Cut The Cord“ 05.12.2014.

Također 02.12.2014. (utorak) Distune Promotion donosi koncert bendova „Lost Lucid“ iz Rijeke i „Elyn Porter“ iz Labina, a potom u srijedu 03.12.2014. Udruga Škatula prezentira koncert hard core punk bendova „How Did He Die“ iz Rijeke i „Dispossesed“ iz Pule.

ULAZNICE:
Ulaznice za 36. Ri Rock Festival moći će se kao i svake godine kupiti na Korzu na Ri Rock promo štandu po cijeni od 25 kuna za jedan dan i 40 kuna za dva dana, dok će na sam dan koncerta ulaznica za jedan dan koštati 30, a za dva dana 50 kuna.

Na štandovima na Korzu i u Palachu moći će se kupiti i prigodno izrađene majice i bedževi s motivom ovogodišnjeg Festivala kao i neke s prijašnjih. I ove godine u ponudi će biti popularni Ri Rock Paket u kojem za 99 kuna možete dobiti dvodnevnu ulaznicu, majicu, bedž i plakat.
Štand na Korzu radit će od 27.11. do 05.12.2014 od 10h do 20h.

PRIJAVE:
Prijave za natjecanje na ovogodišnjem Ri Rock Festivalu traju od 05.11. do 25.11.2014
Prijavnice za bendove nalaz na sljedećem linku: http://www.rirock.hr/prijava-rirock, a prijaviti se mogu autorski bendovi s područja Primorsko - Goranske Županije.

Objavljeno 18.11.2014.

Vremeplov

Jako nam je stalo da stignemo do vrha, ali to ćemo postići svirajući našu muziku, bez ikakvih ustupaka.
Nick Mason (Pink Floyd)