Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pro Vo No - Novo ime na riječkoj sceni

Pro Vo No - Novo ime na riječkoj sceniNova riječka skupina Pro Vo No daje debi singl ”Šizofreniju” na milost i nemilost publici i najavljuje album...

Pjesma je snimljena u vrhunskom TurboAfro studiu u Padovi, a produkciju potpisuje Pablo, član benda i već poznati talijanski producent kojega ste imali priliku slušati kao remixera nekih domaćih hitova.

Singl ’Šizofrenija’ najavljuje prvi album grupe, nazvan ’Doručak Prvaka’ koji će 19. rujna biti objavljen na Facebooku i Soundcloudu.

Za singl su Pro Vo No rekli da je ”za ljubitelje lakih nota” i ”iznenađujuće lucidan pogled u um osobe kojoj mozak procesira puno više informacija nego je to uobičajeno”.

Za album je snimljeno i smiksano svih 10 pjesama koje samo čekaju objavu, a bend je objavio da već ima dio materijala za drugi album.

Pro Vo No su nastali u Rijeci 2011. godine okupljanjem internacionalnog tima glazbenih istomišljenika u projekt koji svoje ideje odašilje bespućima interneta, a pri tom pazi da se pažnja ne pridaje političkoj korektnosti i ”ostalim proizvodima organizacija petparačkih namjera”.

Glazbeni stil koji njeguju opisuju kao eklektični pop, a neke od tema kojima se bave su: preispitivanje stvarnosti kroz glazbu, Đibonijeva relativizacija pojma vremena i vuvuzele.

Najavljuju brzi probitak na sceni i kreativnu kakofoniju čiste ideje, zvuka i slike.

Pjesmu Šizofrenija možete preslušati i skinuti na http://soundcloud.com/pro-vo-no/sizofrenija, dok o Pro Vo Nou i o nadolazećem albumu više možete saznati tako da posjetite Facebook i Soundcloud stranice ili u tražilicu upišete Pro Vo No.

Objavljeno 25.08.2011.

Vremeplov

Nikad se nisam bojao miješanja privatnog i poslovnog...
Robert Ferlin, novinar i voditelj (Radio Rijeka)