Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pro Vo No objavili album!

Pro Vo No objavili album!Nakon što su u kolovozu najavili album singlom ’Šizofrenija’, eklektični pop duo bez dlaka na jeziku, Pro Vo No, izdao je svoj prvi album nazvan ’Doručak Prvaka’. Album je odmah dostupan za slušanje i besplatan download na Soundcloudu

Sniman i produciran u Rijeci od strane autora, album Doručak Prvaka spoj je lakih nota i
provokativnih tekstova kakve publika do sada nije imala priliku čuti na hrvatskoj estradi i gotovo je sigurno da će ljubitelji dobre glazbene satire uzrokovane današnjim stanjem u društvu na njemu naći nešto za sebe.

Članovi skupine Pro Vo No, Jasen i Robert, izjavilisukako su iznimno zadovoljni pjesmama koje su snimili za album i otkrili da ubrzano pripremaju nastupe u živo, pjesme za drugo izdanje te prvi spot.

Na albumu se nalazi 10 pjesama od kojih su neke prerade popularnih hrvatskih i stranih kompozicija, a neke ’’originalne kompozicije s potencijalom da ih ljudi zavole ili zamrze’’. Pro Vo No ovom prilikom najavljuju i spot za pjesmu Čiko Đentile koju možete poslušati u sklopu
albuma.

Pro Vo No su nastali u Rijeci 2011. godine okupljanjem internacionalnog tima glazbenih istomišljenika u projekt koji svoje ideje odašilje bespućima interneta, a pri tom pazi da se pažnja ne pridaje političkoj korektnosti.

Glazbeni stil koji njeguju opisuju kao eklektični pop, a neke od tema kojima se bave su preispitivanje stvarnosti kroz glazbu, Đibonijeva relativizacija pojma vremena i vuvuzele. Najavljuju brzi probitak na sceni i kreativnu kakofoniju čiste ideje, zvuka i slike. Svojom inspiracijom smatraju umjetnike kao što su Gibonni, J. L. Borges, Frank Zappa i Rambo Amadeus.

O Pro Vo Nou više možete saznati tako da posjetite njihove Facebook i Soundcloud
stranice ili u tražilicu upišete Pro Vo No.

Objavljeno 20.09.2011.

Vremeplov

Iza određene točke, glazba više nije moja. Vaša je…
Phil Collins