Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Produženi koncertno-zabavni vikend u The Beertiji

Produženi koncertno-zabavni vikend u The BeertijiU sklopu programa #ChillNaTerasi , popularno trsatsko okupljalište The Beertija pripremila je zanimljiv produženi, koncertno-zabavni vikend...

Sve počinje u četvrtak, 14.07. u 22 sata kada će se na terasi The Beertije, a sve u sklopu dolazaka studenata na sveučilišne igre, dogoditi prvi riječki ‘’Silent party’’. Na stotinjak slušalica moći će se birati između dva kanala tj. dva DJa. DJ Bura Avantura te DJ Nina Evgenij razdrmat će slušaoce i natjerati ih na ples izborom poznatih stranih i domaćih uspješnica.

U petak, 15.07. u 21 sat riječanima će se prvi puta predstaviti beogradski kantautor Ilija Ludvig. Ilija svira gitaru i pjeva, ima stand-up nastup tokom koncerta, izražava se kroz pjesme i vizualno i voli pokazati koliko mu je stalo do svakoga u publici. Ilija je pjesnik i umjetnik, zabavljač i glazbenik i Woody Guthrie i Screamin Jay Hawkins i Billy Bragg i Lou Reed, i Bare i Arsen. Ilija je Ludvig.

U subotu, 16.07. u 21 sat nastupit će Če bo bo, če na na. Četveročlani band koji sa bubnjem, djembom, gitarom i vokalom kombinira i spaja jazz i sevdah u obradama tradicionalnih i romskih pjesama.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Objavljeno 12.07.2016.

Vremeplov

Nitko od nas ništa posebno nije očekivao. Popeli smo se na binu, uključili pa isključili i ispostavilo se da ništa više nije kao do tada. Tako to ponekad ide u životu...
Aleksandar Stojković (Goribor)