Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promjene vezane za Delta SSSession

Promjene vezane za Delta SSSessionU nastavku teksta donosimo vam obavijest Udruge Ri Rock vezanu za održavanje Delta Summer Street Sessiona 2014.

’’S velikim žaljenjem Vas obavještavamo da smo zbog financijskih razloga primorani otkazati većinski i možda najbitniji dio programa Delta Summer Street Session festivala. Ove godine Delta Summer Street Session Festival biti će održan samo jedan dan to jest dan koji je najavljen kao otvaranje festivala gdje će nastupiti američke legende Kylesa, njihovi sunarodnjaci Lazer/Wulf i Riječani Uma Thurman 04.07.2014.

Plan za treći po redu Delta Summer Street Session festival je bio da se održi, kao i prijašnjih godina, tijekom cijelog ljeta u trajanju od dva i pol mjeseca. Pošto financije koje su nam obećane od strane Grada Rijeke nisu uplaćene na naš račun i pošto se velik dio publike nije odazvao i pokazao zainteresiranost za plaćanje ulaznice na prvoj godini festivala prisiljeni smo ga svesti na jedan dan, a ostali program otkazati. Udruga Ri Rock ne raspolaže financijama kako bi osigurala razglas, rasvjetu, binu, putne troškove,tehničku podršku, reklamu i promociju koji su potrebni za održavanje festivala. Ove godine su planirane suradnje s raznim udrugama, umjetnicima i bendovima iz inozemstva i Hrvatske, a sam festival je bio početna poveznica s mnogim udrugama gdje bi se jačalo umrežavanje Hrvatske alternativne scene.

Ovo je žalostan trenutak za Rijeku jer je Delta Summer Street Session festival bio posljednji alternativni festival tijekom ljeta u Rijeci.

Udruga Ri Rock ne odustaje od ovog festivala i planira se tijekom ljeta 2014 regrupirati, pojačati svoje snage te tražiti druge fondove i izvore iz kojih bi skupili financije za održavanje festivala gdje se nadamo da ćemo do sljedeće godine uspjeti u naumu i održati ga u potpunosti.

Teškog srca ovo ljeto ostavljamo Rijeku zakinutu za još jedan kulturni događaj, ali obećavamo i dalje raditi na razvitku alternativne glazbene scene.

Pozivamo Vas da nam se ove godine pridružite na jedinom danu festivala kao posljednju šansu za druženje na već svima poznatom kompleksu Delta 04.07.2014. te zabave uz nastup izvrsnog američkog benda Kylesa.

Ulaznice za otvaranje festivala su ograničene i iznose u pretprodaji 80,00kn, a na sam dan koncerta 100,00kn, te ih se može nabaviti po pretprodajnoj cijeni u Dallas Music Shopu u Zagrebu i Rijeci i Dirty Old Shopu u Zagrebu te putem sustava Entrio.hr.

Vidimo se ove godine na Delti, nažalost samo jednom!’’

Udruga Ri Rock

Objavljeno 23.06.2014.

Vremeplov

Nemojte se bojati biti slobodni s glazbom. Potrudite se i ostavite nešto sebe u njoj.
Brian Setzer