Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija albuma grupe [mandelbrot set]

Promocija albuma grupe [mandelbrot set] Kao što je i najavljivano, u subotu se u prostorijama udruga Molekula, dogodila promocija novo izašlog albuma riječko-zadarske noise-rock grupe [mandelbrot set] imena ”Hotel Magnolia”.

U popularnom ”Dnevnom boravku”, okupili su se prijatelji i fanovi, te uz ugodno druženje, razmjenjivali dojmove, družili se sa članovima, te uz grickalice i napitke čekali performance koji su članovi benda najavili za 23h.

Na distro punktu je bio prezentiran i najnoviji album, koji se mogao kupiti na CD-u, i nakon dugo vremena u našem gradu, na vinilnoj ploči, sve popularnijem LP-u. Također, bend je izložio standardnu ”koncertnu” ponudu, pa je tako bilo moguće kupiti i majice, bedževe, naljepnice..

U zakazano vrijeme, članovi su se uključili u improvizirani stage, koji je do tog trenutka funkcionirao kao izložbeni eksponat, ukrašen božićnom rasvjetom, te na veliko iznenađenje prisutnih odsvirao nekoliko pjesama sa aktualnog albuma, te time definitivno pustio u promet novi album. Oko stotinjak okupljenih je s oduševljenjem prihvatilo ono što je najavljivano iznenađenjem večeri, te se zabava nastavila do sitnih jutarnjih sati.

[mandelbrot set] i ”Hotel Magnolia” su još jedan pokazatelj da Rijeka ima izuzetne bendove, te da se dugogodišnji senzibilitet ovog podneblja prema rock kulturi općenito, vraća u najboljem mogućem obliku: odličnoj glazbi i ploči na koju i članovi benda i ostali kolege glazbenici, mogu biti ponosni.

(A.V.)
Objavljeno 24.06.2009.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com