Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija albuma grupe [mandelbrot set]

Promocija albuma grupe [mandelbrot set] Kao što je i najavljivano, u subotu se u prostorijama udruga Molekula, dogodila promocija novo izašlog albuma riječko-zadarske noise-rock grupe [mandelbrot set] imena ”Hotel Magnolia”.

U popularnom ”Dnevnom boravku”, okupili su se prijatelji i fanovi, te uz ugodno druženje, razmjenjivali dojmove, družili se sa članovima, te uz grickalice i napitke čekali performance koji su članovi benda najavili za 23h.

Na distro punktu je bio prezentiran i najnoviji album, koji se mogao kupiti na CD-u, i nakon dugo vremena u našem gradu, na vinilnoj ploči, sve popularnijem LP-u. Također, bend je izložio standardnu ”koncertnu” ponudu, pa je tako bilo moguće kupiti i majice, bedževe, naljepnice..

U zakazano vrijeme, članovi su se uključili u improvizirani stage, koji je do tog trenutka funkcionirao kao izložbeni eksponat, ukrašen božićnom rasvjetom, te na veliko iznenađenje prisutnih odsvirao nekoliko pjesama sa aktualnog albuma, te time definitivno pustio u promet novi album. Oko stotinjak okupljenih je s oduševljenjem prihvatilo ono što je najavljivano iznenađenjem večeri, te se zabava nastavila do sitnih jutarnjih sati.

[mandelbrot set] i ”Hotel Magnolia” su još jedan pokazatelj da Rijeka ima izuzetne bendove, te da se dugogodišnji senzibilitet ovog podneblja prema rock kulturi općenito, vraća u najboljem mogućem obliku: odličnoj glazbi i ploči na koju i članovi benda i ostali kolege glazbenici, mogu biti ponosni.

(A.V.)
Objavljeno 24.06.2009.

Vremeplov

O, bože... Pa ja sam samo debeli ćelavi šezdesetogodišnjak koji pjeva blues. Kužite?
Joe Cocker