Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija novog albuma Ume Thurman!

Promocija novog albuma Ume Thurman!U subotu 07.12.2013. sa početkom u 22h u Caffe Baru Mimoza/Pula održati će se promocija novog albuma „ I am The High Fucking Priestess„ riječkog stoner benda Uma Thurman.

I dok glumica Uma Thurman snima filmove u dalekom nam Hollywoodu, na našem Balkanu dečki iz Rijeke 2010. godine spajaju umove u kolaboraciju te otkrivaju savršen zvuk svog novog benda nazvan kao i poznata glumica, Uma Thurman. U nadi da postignu magiju kao i muza velikana filmskog platna, Tarantina, dečki izbacuju svoj prvi album jednostavno nazvan kao i ime benda. Poput borbe nijemog filma s modernim vremenima, ovaj bend se uhvatio u koštac s kritikom ljubitelja vokalne izvedbe i ipak se izborio za svoje mjesto u glazbenom svijetu bez vokala.

Bez imalo čekanja Uma skače na bine da prezentira svoj mladunče i osvaja publiku dobrim starim teškim riffovima Stoner Rocka poput Black Sabbatha, Kyussa i raznih stoner bendova koji tek sad počinju sjajiti svojim punim žarom. Pjesme poput Stoner Ride, Grassoline, Cactussscream stvaraju poseban žar među slušateljima šaljući ih ravno u bijeg od stvarnosti i maštu pustinjskog ništavila pod žarkim suncem glasnih riffova te laganim povjetarcem melodije stoner rocka.

Kao i u svim Tarantinovim filmovima Uma nije završila s akcijom nego grabi, jače nego ikada, prema novim pobjedama s još jednim albumom koji će ovog zimskog dana u Mimozi po prvi puta prezentirati Pulskoj publici. U nešto žešćem tonu album je izvanredno prihvaćen od strane slušatelja, a pjesme Vagiant, I am the high fucking priestess, Curses! i Heavy Feet su od strane publike već prigrljeni kao glasni i masni hitovi albuma. Sa ovim novim albumom nazvanim „ I am the High Fucking Priestess“ daju do znanja da finalni fight još nije na obzoru i da Uma ima još mnogo aseva u rukavu kako bi zadovoljila svoje voljene ”spaljene” obožavatelje.

Objavljeno 04.12.2013.

Vremeplov

Rock nije karijera, posao ili hobi... to je životna energija.
The Edge (U2)