Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija novog albuma Ume Thurman!

Promocija novog albuma Ume Thurman!U subotu 07.12.2013. sa početkom u 22h u Caffe Baru Mimoza/Pula održati će se promocija novog albuma „ I am The High Fucking Priestess„ riječkog stoner benda Uma Thurman.

I dok glumica Uma Thurman snima filmove u dalekom nam Hollywoodu, na našem Balkanu dečki iz Rijeke 2010. godine spajaju umove u kolaboraciju te otkrivaju savršen zvuk svog novog benda nazvan kao i poznata glumica, Uma Thurman. U nadi da postignu magiju kao i muza velikana filmskog platna, Tarantina, dečki izbacuju svoj prvi album jednostavno nazvan kao i ime benda. Poput borbe nijemog filma s modernim vremenima, ovaj bend se uhvatio u koštac s kritikom ljubitelja vokalne izvedbe i ipak se izborio za svoje mjesto u glazbenom svijetu bez vokala.

Bez imalo čekanja Uma skače na bine da prezentira svoj mladunče i osvaja publiku dobrim starim teškim riffovima Stoner Rocka poput Black Sabbatha, Kyussa i raznih stoner bendova koji tek sad počinju sjajiti svojim punim žarom. Pjesme poput Stoner Ride, Grassoline, Cactussscream stvaraju poseban žar među slušateljima šaljući ih ravno u bijeg od stvarnosti i maštu pustinjskog ništavila pod žarkim suncem glasnih riffova te laganim povjetarcem melodije stoner rocka.

Kao i u svim Tarantinovim filmovima Uma nije završila s akcijom nego grabi, jače nego ikada, prema novim pobjedama s još jednim albumom koji će ovog zimskog dana u Mimozi po prvi puta prezentirati Pulskoj publici. U nešto žešćem tonu album je izvanredno prihvaćen od strane slušatelja, a pjesme Vagiant, I am the high fucking priestess, Curses! i Heavy Feet su od strane publike već prigrljeni kao glasni i masni hitovi albuma. Sa ovim novim albumom nazvanim „ I am the High Fucking Priestess“ daju do znanja da finalni fight još nije na obzoru i da Uma ima još mnogo aseva u rukavu kako bi zadovoljila svoje voljene ”spaljene” obožavatelje.

Objavljeno 04.12.2013.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com