Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Proslava rođendana ”Kanala Ri”

Proslava rođendana ”Kanala Ri”Riječka regionalna televizija ”Kanal Ri” u sklopu proslave svog petnaestog rođendana pripremila je u suradnji sa tvrtkom ”Promocija” Zorana Bradaševića veliki koncert koji će
se održati u petak 05.12. u 21:00 u Dvorani mladosti na Trsatu.

Na koncertu će nastupiti eminentni hrvatski pop/rock izvođači Let 3, Jinx i Elemental.

Kontrovezni Let 3 se kvalitetnim pjesmama, višegodišnjim beskompromisnim djelovanjem i svojim prepoznatljivim šokantnim stilom uspio nametnuti kao jedan od zaštitnih znakova ne samo grada Rijeke već i cijele Hrvatske. Što su Mrle i Prlja pripremili za ovaj koncert neka zasad ostane tajna.

O grupi Jinx dovoljno govore njihovi megauspješni singlovi poput ”Smijem se”, ”Bye bye baby bye”, ”Koliko suza”, ”Tamo gdje je sve po mom”, ”Na čemu si ti” i ”Da smo se voljeli manje”. Spremaju li Coco Mosquito i Jadranka Bastajić - Yaya za ovaj koncert i neku novu pjesmu neka također zasad ostane tajna.

Elemental prvenstveno nastoje zadržati svoju osnovnu glazbenu jezgru unutar hip hop obrasca, ali u njihovim podlogama jasno se ocrtavaju utjecaji jazza, soula, funka, rocka i reggaea. Kako to izvode Mirela Priselac - Remi i dečki možete saznati ako dođete na koncert.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kuna dok će na dan koncerta ulaznica koštati 70 kuna.

Ulaznice se već u prodaji i mogu se kupiti u riječkom ”Dallas Music Shopu”, u CD Shopu ”Dandy” na 4. katu RK ”Ri” i preko ”Ticketshopa”.

Koordinator ovog zahtjevnog projekta za ”Kanal Ri” je Andrej Juretić, voditelj Službe marketinga i promocije ”Kanala Ri” koji je unatoč teškoj gospodarskoj situaciji u veoma kratkom vremenu uspio pronaći sponzore za koncert.

”Kanal Ri” je optički vidljiv od Pule do Zadra, a prisutan je i u svim kabelskim sistemima u Hrvatskoj. Petnaesti rođendan slavi dva dana prije koncerta. Od početka listopada ove godine ”Kanal Ri” emitira program neprekidno od 0 do 24 sata i obnovio je svoju web stranicu i prisustvo na društvenim mrežama.

Proslava petnaeste godišnjice emitiranja ”Kanala Ri” odvijati će se tijekom cijele sljedeće godine sa raznoraznim manifestacijama.

Jedna od njih je i ciklus ”Svaki tjedan koncert jedan” koji će se emitirati svake subote u 20 sati.

Objavljeno 20.11.2014.

Vremeplov

Nitko osim nas samih ne može osloboditi naše misli... govorite djeci istinu.
Bob Marley