Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Proslava rođendana ”Kanala Ri”

Proslava rođendana ”Kanala Ri”Riječka regionalna televizija ”Kanal Ri” u sklopu proslave svog petnaestog rođendana pripremila je u suradnji sa tvrtkom ”Promocija” Zorana Bradaševića veliki koncert koji će
se održati u petak 05.12. u 21:00 u Dvorani mladosti na Trsatu.

Na koncertu će nastupiti eminentni hrvatski pop/rock izvođači Let 3, Jinx i Elemental.

Kontrovezni Let 3 se kvalitetnim pjesmama, višegodišnjim beskompromisnim djelovanjem i svojim prepoznatljivim šokantnim stilom uspio nametnuti kao jedan od zaštitnih znakova ne samo grada Rijeke već i cijele Hrvatske. Što su Mrle i Prlja pripremili za ovaj koncert neka zasad ostane tajna.

O grupi Jinx dovoljno govore njihovi megauspješni singlovi poput ”Smijem se”, ”Bye bye baby bye”, ”Koliko suza”, ”Tamo gdje je sve po mom”, ”Na čemu si ti” i ”Da smo se voljeli manje”. Spremaju li Coco Mosquito i Jadranka Bastajić - Yaya za ovaj koncert i neku novu pjesmu neka također zasad ostane tajna.

Elemental prvenstveno nastoje zadržati svoju osnovnu glazbenu jezgru unutar hip hop obrasca, ali u njihovim podlogama jasno se ocrtavaju utjecaji jazza, soula, funka, rocka i reggaea. Kako to izvode Mirela Priselac - Remi i dečki možete saznati ako dođete na koncert.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kuna dok će na dan koncerta ulaznica koštati 70 kuna.

Ulaznice se već u prodaji i mogu se kupiti u riječkom ”Dallas Music Shopu”, u CD Shopu ”Dandy” na 4. katu RK ”Ri” i preko ”Ticketshopa”.

Koordinator ovog zahtjevnog projekta za ”Kanal Ri” je Andrej Juretić, voditelj Službe marketinga i promocije ”Kanala Ri” koji je unatoč teškoj gospodarskoj situaciji u veoma kratkom vremenu uspio pronaći sponzore za koncert.

”Kanal Ri” je optički vidljiv od Pule do Zadra, a prisutan je i u svim kabelskim sistemima u Hrvatskoj. Petnaesti rođendan slavi dva dana prije koncerta. Od početka listopada ove godine ”Kanal Ri” emitira program neprekidno od 0 do 24 sata i obnovio je svoju web stranicu i prisustvo na društvenim mrežama.

Proslava petnaeste godišnjice emitiranja ”Kanala Ri” odvijati će se tijekom cijele sljedeće godine sa raznoraznim manifestacijama.

Jedna od njih je i ciklus ”Svaki tjedan koncert jedan” koji će se emitirati svake subote u 20 sati.

Objavljeno 20.11.2014.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)