Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi koncert novog riječkog pop-punk sastava Kraj programa

Prvi koncert novog riječkog pop-punk sastava Kraj programaNovi riječki pop-punk-rock bend Kraj programa, sačinjen od već prekaljenih glazbenika s kvarnerske scene koji su zanat ispekli u Invert, MBurns i TOST, ovog petka 04.05. u klubu Place održati će svoj premijerni nastup.

Podržati će ih pulski melodični hardcore-punk bend Noisefight. Ako volite Bad Religion, Rise Against i Paramore, uživat ćete u ovoj koncertnoj večeri!

Kraj Programa je nedavno okupljen bend koji broji članove riječkih/crikveničkih bendova (Invert, TOST, Mburns). Bend je nastao u prosincu 2011. s idejom da stvara punk rock glazbu sa pop stavom, pjevnim refrenima i zaraznim melodijama. Trenutno su u fazi stvaranja materijala za prvi dugosvirajući uradak, te paralelno snimanja demo snimaka u Crikvenici u studiju Igora Rogovića.

Bend Noisefight je osnovan u veljači 2010. godine od strane mladih glazbenika sa željom da svojim idejama i entuzijazmom doprinesu Pulskoj i Hrvatskoj punk-rock sceni vlastitim autorskim aranžmanima.

Pulskoj se publici Noisefight predstavio na samom početku, nastupajući u sklopu festivala ”Media Mediteranea” sa jos nekolicinom bendova. Inspirirani glazbom bendova kao što su Bad Religion, Rise Against, Ignite i sličnih, trude se raditi što kreativniju muziku kako bi publici prenijeli energiju i dobro raspoloženje koji se očituju u tekstovima autorskih pjesama.

Objavljeno 04.05.2012.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)