Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi koncert novog riječkog pop-punk sastava Kraj programa

Prvi koncert novog riječkog pop-punk sastava Kraj programaNovi riječki pop-punk-rock bend Kraj programa, sačinjen od već prekaljenih glazbenika s kvarnerske scene koji su zanat ispekli u Invert, MBurns i TOST, ovog petka 04.05. u klubu Place održati će svoj premijerni nastup.

Podržati će ih pulski melodični hardcore-punk bend Noisefight. Ako volite Bad Religion, Rise Against i Paramore, uživat ćete u ovoj koncertnoj večeri!

Kraj Programa je nedavno okupljen bend koji broji članove riječkih/crikveničkih bendova (Invert, TOST, Mburns). Bend je nastao u prosincu 2011. s idejom da stvara punk rock glazbu sa pop stavom, pjevnim refrenima i zaraznim melodijama. Trenutno su u fazi stvaranja materijala za prvi dugosvirajući uradak, te paralelno snimanja demo snimaka u Crikvenici u studiju Igora Rogovića.

Bend Noisefight je osnovan u veljači 2010. godine od strane mladih glazbenika sa željom da svojim idejama i entuzijazmom doprinesu Pulskoj i Hrvatskoj punk-rock sceni vlastitim autorskim aranžmanima.

Pulskoj se publici Noisefight predstavio na samom početku, nastupajući u sklopu festivala ”Media Mediteranea” sa jos nekolicinom bendova. Inspirirani glazbom bendova kao što su Bad Religion, Rise Against, Ignite i sličnih, trude se raditi što kreativniju muziku kako bi publici prenijeli energiju i dobro raspoloženje koji se očituju u tekstovima autorskih pjesama.

Objavljeno 04.05.2012.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)