Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi vikend u studenom u River Pubu

Prvi vikend u studenom u River PubuU petak 06.11. u River Pubu će svoj prvi nastup održati skupina Manfredo Jefferson & The Buffalo Hoolahoopkers, porečki band zanimljivog naziva i još zanimljivijeg repertoara.

Naime, ovaj trojac odlučio se je obraditi neke od najvećih izvođača svih vremena, a radi se o 4 giganta rock glazbe: Jimi Hendrix, Led Zeppelin, The Doors i Pink Floyd.

Bend je počeo djelovati 2012. godine, a glavni im je motiv ljubav prema rock sceni iz razdoblja 60-ih i 70-ih godina.

Mogli ste ih do sada najčešće čuti na raznim moto-susretima i festivalima, ponajviše u Istri, a grupu sačinjavaju Wiliam Valenta (vokal, el.gitara), Petar Dobrović (bass gitara) i Nikša Dragulin (bubnjevi).

A u subotu 07.11. u River stiže mladi istarski sastav, finaliste upravo završenog festivala Rock Off, porečku skupinu Barabari, koji predvodi bivša Gustafica - karizmatična Barbara Munjas.

Barbari su peteročlani bend iz Istre kojeg čine Barbara Munjas, Alen Bernobić, Goran Salvi, Dino Kalčić i Ivan Benažić Benza, te slove za novo veliko ime na domaćoj pop rock sceni! Krajem 2013. dali su do znanja da na njih treba ozbiljno računati te su se predstavili debitantskim albumom ’Monfiorenzo Underground’, a uz najavni singl ”Mjesečina” zaredali su se i ”Realnost”, ”Patološki lažljivac” ili pak ”Moje vrijeme”. Uslijedio je niz pozitivnih recenzija i uvrštavanje među 10 najboljih domaćih albuma objavljenih 2013. godine.

S nemalim brojem održanih koncerata iza sebe, Barbari početkom prosinca 2014. izbacuju drugi album ”Santa Barbara” objavljen kao besplatni download na njihovoj stranici barbarimusic.com. Predstavili su ga singlom ”Ma neme veze” i aktualnim ”4”.

Barbari su uz svoje direktne tekstove također žestoki, zarazni i pozitivni, a sve što rade je veselo i energično što se vidi u njihovim nastupima. Sve to dovelo ih je do ovogodišnjeg finala festivala Rock Off gdje su zasluženo osvojili jednu od 5 vrijednih nagrada te status najboljeg izvođača festivala.

Nastup će započeti oko 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 06.11.2015.

Vremeplov

Nikad u svom životu nisam svirao neki hit.
Joe Zawinul