Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Publika uživala uz melodični punk-pop

Publika uživala uz melodični punk-popPetak 22.10.2010. u Stereo dvorani bio je rezerviran za nastup jednog od trenutno najpopularnijih bendova u Hrvatskoj, Kinoklub iz Zagreba.

Taj bend je i svojevrsni fenomen jer već dugo niti jedan bend nije imao tako veliku slušanost u tako kratkom roku i stekao publiku, a da zapravo ne svira ništa novo ili posebno. Bend svira melodični punk-pop, tekstovi su im ljubavni i sladunjavi te bi se odlično uklopili kao soundtrack u nekom američkom teen filmu.

Takva je bila i publika tu večer u solidno popunjenoj dvorani, za razliku od Punk fešte kada je nastupio puno kvalitetniji bend-Overflow.

Kinoklub je odsvirao cijeli prvijenac, a najveće reakcije publike izazvale su pjesme ’’Vrati se u Zagreb’’ i naravno ’’Za nju’’, zbog koje su i dobili titulu Youtube atrakcije, ali i osvojili top liste gotovo svih radijskih postaja u zemlji.

Dečki iz benda su pošteno odsvirali koncert, a publika je uživala, posebno ženski dio publike koji je to pokazivao i bacanjem donjeg rublja članovima benda.

Nastup su završili bisom na kojem su izveli ’’Rebel Yell’’, veliki hit Billy Idola.

Kao predgupa nastupio je ponovno oformljen i aktivan riječki punk-rock bend Tost, koji je zabilježio još jedan vrlo dobar i enrgičan nastup što je već postalo sastavni dio svakog njihovog live nastupa.

Miran Milić

Objavljeno 24.10.2010.

Vremeplov

Ako je glazba hrana ljubavi, svirajte.
Shakespeare