Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Publika uživala uz melodični punk-pop

Publika uživala uz melodični punk-popPetak 22.10.2010. u Stereo dvorani bio je rezerviran za nastup jednog od trenutno najpopularnijih bendova u Hrvatskoj, Kinoklub iz Zagreba.

Taj bend je i svojevrsni fenomen jer već dugo niti jedan bend nije imao tako veliku slušanost u tako kratkom roku i stekao publiku, a da zapravo ne svira ništa novo ili posebno. Bend svira melodični punk-pop, tekstovi su im ljubavni i sladunjavi te bi se odlično uklopili kao soundtrack u nekom američkom teen filmu.

Takva je bila i publika tu večer u solidno popunjenoj dvorani, za razliku od Punk fešte kada je nastupio puno kvalitetniji bend-Overflow.

Kinoklub je odsvirao cijeli prvijenac, a najveće reakcije publike izazvale su pjesme ’’Vrati se u Zagreb’’ i naravno ’’Za nju’’, zbog koje su i dobili titulu Youtube atrakcije, ali i osvojili top liste gotovo svih radijskih postaja u zemlji.

Dečki iz benda su pošteno odsvirali koncert, a publika je uživala, posebno ženski dio publike koji je to pokazivao i bacanjem donjeg rublja članovima benda.

Nastup su završili bisom na kojem su izveli ’’Rebel Yell’’, veliki hit Billy Idola.

Kao predgupa nastupio je ponovno oformljen i aktivan riječki punk-rock bend Tost, koji je zabilježio još jedan vrlo dobar i enrgičan nastup što je već postalo sastavni dio svakog njihovog live nastupa.

Miran Milić

Objavljeno 24.10.2010.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)