Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Punjeta na Tuborg Open Fairu

Punjeta na Tuborg Open FairuNakon dvije godine novi singl grupe Let3 “Punjeta” premijerno je emitiran u domaćem eteru...

Nastala na temeljima Leta2, s dijelom teksta napisanim početkom 80-tih, dorađivana sljedećih 30-ak godina, sa refrenom i aranžmanom iz aktualne 2013., ’’Punjeta’’ je himna svih živućih generacija i logična poveznica sadašnjosti i mitologiziranih 80-tih. Spoj koji je nastajao 3 desetljeća; od Termita, Strukturnih Ptica i Leta2 do aktualnog Leta3, lišen akademizma bilo kojeg vremena najnovije je obraćanje hrvatskoj javnosti vječnih disidenata domaće glazbene scene.

’’’’Punjeta’’ je himna radničkoj klasi, radnom narodu i svim Hrvatima’’ – rekao je Damir Martinović Mrle. Novi singl Leta mođe se poslušati ovdje.

Na albumu čiji izlazak očekujemo u lipnju, a koji će rijetke lo-fi snimke Leta 2 konačno katalogizirati i uvrstiti u domaću diskografiju dostupnu svima koji su bili suvremenici ove punk supergrupe kao i onima mlađih generacija, naći će se i najnoviji singl Leta 3 ’’Punjeta’’.

Naravno, prvo live izvođenje “Punjete” dogodit će se 13.06.2013. na Tuborg Open Fairu kada Let3 nastupa sa Partibrejkersima i Pozdravom Azri.

U petak, 14.06.2013. na Šalati će nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. Sa zadovoljstvom najavljujemo događaje koji će glazbeno reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mjesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio ogromna imena domaće i svjetske glazbene scene.

Prva najava održavanja Tuborg Open Faira izazvala je velik interes publike koja je prepoznala osnovnu ideju ove glazbene platforme, a ona je - atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Odlični izvođači, sjajan ambijent stadiona na Šalati i izuzetno prihvatljive cijene ulaznica dobitna su kombinacija nove glazbene ponude grada Zagreba.

ULAZNICE
U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice
50 kn - od 22.5. do 13.6.
60 kn - na dan koncerta na blagajni

Paket - 2 ulaznice
75 kn - od 22.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Entrio – www.entrio.hr

U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a.

Objavljeno 06.06.2013.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin