Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr - ”Ti”

Quasarr - ”Ti”Obzirom da jedna pjesma (i video spot) teško može predstaviti rad jednog benda možda je još malo rano suditi o Quasarru. No, nije zgorega spomenuti da je Rijeka dobila još jedan bend koji ozbiljno pretendira na objavljivanje albuma i stvaranje svoje publike, u što smo se imali prilike uvjeriti ovog ljeta prilikom njihovog nastupa na festivalu na opatijskoj Slatini.

Lokalne radio postaje su pjesmu ”Ti” odmah prihvatile i ”zavrtjele”, a na dečkima je da nam i ubuduće isporuče pokoju pjesmu više (i album po mogućnosti) kao što je ”Ti” jer dotična je sasvim solidna ljubavna pjesma, pomalo na tragu Urban&4, zbog vokala najviše, no ne radi se o pukom kopiranju već o sličnom modernijem pop-rock izričaju. Quasarr nemametljivo potvrđuju da nisu svi Ri-rock bendovi zakačeni na distorzije, već da znaju prepoznati moderniju produkciju i aranžmane.

Anton Cvijić

Objavljeno 27.02.2005.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal