Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Radio Sova proslavila prvi rođendan!

Radio Sova proslavila prvi rođendan!Prije godinu dana na radio valovima Radio Rijeke počeo se emitirati studentski program Radio Rijeke i Sveučilišta u Rijeci.

Program se emitira svaki dan s početkom u pola noći, nakon što završi program njihovg domaćina Radio Rijeke. Do desetog mjeseca prošle godine program je trajao dva sata, a potpisivanjem ugovora između Radio Rijeke i Sveučilišta program je produžen na šest sati, s time da su prva tri sata govorna, a druga tri sata isključivo glazbena. Tim potpisom ova suradnja je postala službena, a što je još i važnije, i trajna.

Nakon godinu dana emitiranja programa povečala se ne samo kvantiteta nego i kvaliteta programa što su slušatelji prepoznali, a samim time porasla je i slušanost, iako Sove i dalje vladaju eterom samo u noćnoj, odnosno ranojutarnjoj, smjeni.

Novinari Radio Sove svakim radnim danom slušateljima daju informacije o najvažnijim događajima sa sveučilišta, ali i o ostalim važnijim događajima iz Rijeke i Hrvatske. Svaki dan se izmjenjuju razne studentske emisije, a program čine i emisije o glazbi, kulturi, sportu...

Subota je rezervirana za top listu Blender, dok se nedjelja gradi oko Studomatike, emisije o studentskoj problematici.

Koncert, kojim je prije godinu dana započelo emitiranje Radio Sove, a nastupili su Let 3, Diskurz, Quasarr, One Piece Puzzle, Grad i Morso, odredio je glazbeni identitet programa.


Godinu dana rada obilježeno je ove subote rođendanskom proslavom u Stereu, a trenutno jedina želja Sova je da dočekaju i drugi rođendan. Projekt je i dalje otvoren studentima, udrugama i glazbenicima za suradnju.

Objavljeno 02.02.2011.

Vremeplov

Nije lako biti dobar bend u bilo kom žanru - rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost. Zato mislim da je ključno biti iskren i bit to što jesi. Mi smo zajebanti.
Boris Rakamarić (PHC), intervju za RiRock.com