Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Radionice analogne fotografije

Radionice analogne fotografijeU srijedu, 03.05.u Galeriji SKC-a u Kružnoj ulici, u Rijeci s početkom u 19:00 otvara se grupna izložba fotografija polaznika ’’Radionice analogne fotografije’’ ...

Tema je izložbe geometrija/arhitektura Rijeke, a sve su fotografije snimljene i izrađene analognim putem.

Sam projekt radionice analogne fotografije i izložba koja je nastala nakon radionice financirani su od strane Studentskog kulturnog centra i Sveučilišta u Rijeci, a u projektu je sudjelovalo 10 studenata s različitih fakulteta koji dijele isti interes – zanimanje za analognu fotografiju.

Izložba je otvorena od 03. do 06.05.

Analogni foto klub Palach (AFK Palach) nastao je sa ciljem promicanja analogne fotografije i vještine rada u tamnoj komori. Iza AFK-a stoji skupina ljudi koji dijele interes za analognu fotografiju. Ideja je nastala tokom ljeta 2016, u prostorima tada neaktivnog kluba Palach.

Misao vodilja AFK-a je promocija danas zastarijelih područja fotografije, jer smatramo da analogna fotografija ne zaslužuje marginalizaciju. S time na umu, cilj nam je pružiti mogućnost svim zainteresiranim osobama s naglaskom na mlade (i osobe koje već nisu članovi drugih foto-klubova) da se upoznaju sa procesom analogne fotografije u potpunosti, od snimanja s starim aparatima, preko razvijanja filma, do izrade fotografija na papiru.

Objavljeno 03.05.2017.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal