Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rambov britki humor i odlična glazba hipnotizirali publiku!

Rambov britki humor i odlična glazba hipnotizirali publiku!Dok je u Stereo dvorani Let3 slao svoju poruku mira na put oko svijeta, u klubu Gruw na Mlaci u petak 23.04.2010. stotinjak je okupljenih zabavljao svjetski megacar Rambo Amadeus.

Pozitivna energija koju ovaj glazbenik stvara od trenutka kad izađe pred publiku teško je opisiva riječima. Rambo ima toliko vjernu publiku da se ovaj koncert doimao kao privatna zabava na kojoj je vladala kućna atmosfera.

Uz dobro poznate hitove iz svog repertoara Rambo je publiku zabavljao i britkim humorom te pošalicama, a ona je sve vjerno upijala.
Promatrajući oduševljenu publiku kako skače, pleše i odgovara Rambu na svaki njegov zahtjev, jasno je da je on ne samo glazbenik već vješt zabavljač koji svoju publiku vodi točno kamo želi.

Po reakciji publike bilo je jasno da je kraj uslijedio brže no što je to htjela, te se nakon poziva na bis Rambo vratio na stage i tako još na kratko produžio ovaj tulum.

Došao je i kraj koncerta a na licima okupljenih vidjelo se da su dobili točno po što su došli, dobru porciju glazbe i humora na Rambov način.

Što reći za kraj nego ”Hvala Rambo i dođi nam uskoro!”

Ana Varljen

Objavljeno 26.04.2010.

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris