Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rebel Star u riječkom Tunelu!

Rebel Star u riječkom Tunelu!Nakon sjajnih koncerata u Beogradu i Zagrebu na kojima su predstavili friško objavljeni istoimeni album, ’Rebel Star’ pripremaju put za svoj prvi koncert u Rijeci.

Svoje viđenje americane-balcane, bend će Riječanima predstaviti 26.10. u Tunelu. Rebel Staru će se na stageu pridružiti i gosti iznenađenja.

Putanja Milana Glavaškog prema Rebel Staru započela je s bendovima Eva Braun i Popcylce koje je djelomično napustio nakon odlaska u Budimpeštu i Ameriku. Milanov odlazak istovremeno je značio kraj rada s glazbom i njegov ponovni početak.

Tijekom šest aktivnih godina, Rebel Star je nekoliko puta mijenjao postavu da bi se danas skrasio s bubnjarem Atilom, britanskim pojačanjem Ashleyjem i Mikeom na gitari, klavijaturama i basu, te Milanom kao autorom, gitaristom, vokalom, glavom, srcem i dušom benda. Rebel Star sada djeluju u najboljoj maniri CSNY-a .

Tijekom spomenutih šest godina, Rebel Star su zabilježili tri nosača zvuka. Nakon uspješnog EP-a iz 2007., nekoliko koncerata i mnogo studijskih sesija, Glavaški i prijatelji su odlučili da krajem te iste godine objave album ‘SO’ koji slovi kao jedno od napriznatijih izdanja u regiji tijekom prošle dekade. ‘SO’ je objavljen i u digitalnom izdanju te s vinyl singlom za pjesmu ‘Staklo’.

Ni dvije godine kasnije, svijet je ugledala i ‘Kalifonija’, album okrenut vintage zvuku zapadne obale USA kasnih šezdesetih i ranih sedamdesetih. Album koji tek danas dobija na značaju kako bend ima šansu da ga odsvira u punom sjaju.

I konačno, u listopadu 2012., bend objavljuje svoj treći punokrvni album. Istoimeni album najavljen sjajnim singlom ’Anđeli’ treba biti kruna rada i sazrijevanja autora i njegove odlične grupe. Nedavno objavljen album je snimljen na unikatnoj opremi skupljanoj po istočnoeuropskim pustarama, aranžiran do savršenstva, odrastao, ali energičan, ozbiljan s osmijehom na licu.

Rebel Star su neobična pojava na našem tržištu. Momci zavidnog staža po značajnim bendovima, s internacionalnom reputacijom i neobičnom biografijom; bend koji će uspavalu diskografsku scenu pokušati probuditi pop rock albumom ukorijenjen u američko nasljeđe i pjesme koje ćemo dobro razumijeti.


Objavljeno 24.10.2012.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young