Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Red Fang ipak u Stereo Garaži!

Red Fang ipak u Stereo Garaži!Uoči europske turneje američkog benda Red Fang i gostiju koji nastupaju u Rijeci 04.02.2014.2014. dolazi do promjene lokacije održavanja koncerta za koju vas ovim putem obavještavamo...

Naime zbog velike zainteresiranosti i rasprodanih ulaznica u pretprodaji odlučeno je da se koncert Red Fanga prebaci iz kluba Palach u klub Stereo Garaža.

Dok u koncertni prostor Kluba Palach stane samo 350 posjetitelja, Klub Stereo raspolaže s kapacitetom od preko 600 posjetitelja gdje je već rasprodana polovica ulaznica ovog kapaciteta pa je time logično da se koncert prebaci u veći prostor Stereo Garaže.

Veći kapacitet omogućuje puštanje u pretprodaju još ulaznica i veći broj posjetitelja te se s ovom promjenom lokacije otvaraju uvjeti za bolju produkciju cijelog događaja, a sam klub Stereo raspolaže s čak 3 šanka što sprječava mogućnost gužve i čekanje za piće.

Organizatori naglašavaju:’Izrazito smo zadovoljni ovom odlukom i suradnjom sa Stereo Garažom, a ponajviše velikom zainteresiranošću za ovaj događaj jer je publika ipak prepoznala ovaj događaj kao jedan od bitnijih za povijest grada Rijeke kao prijestolnicom rock glazbe u Hrvatskoj.’

Stereo Garaža se nalazi, kao i klub Palach, u samom centru grada Rijeke na adresi Strossmayerova 1, a posebna pogodnost za posjetitelje koji dolaze automobilom je ta što udaljenost od parkirališta Delta i Kluba Stereo iznosi svega par minuta hoda.

Ulaznice u pretprodaji, po cijeni od samo 65,00kn, će te i dalje moći nabaviti u Dallas Music Shopu Rijeka/ Zagreb / Split te Dirty Old Shopu Zagreb. Pretprodaja ulaznica traje do 24.01.2014.

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da slobodno skoknete do svog lokalnog dilera ulaznica i zgrabite svoju ulaznicu prije nego se rasprodaju. U suprotnom vam ostaje da kupite ulaznicu po skupljoj cijeni od 80,00kn na ulazu kluba Stereo.

Objavljeno 12.01.2014.

Vremeplov

Seattle stvarno više nije ”lud” kao nekad. Sada je to veliki dot-com grad.
Krist Novoselic (Nirvana)