Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Red Fang ipak u Stereo Garaži!

Red Fang ipak u Stereo Garaži!Uoči europske turneje američkog benda Red Fang i gostiju koji nastupaju u Rijeci 04.02.2014.2014. dolazi do promjene lokacije održavanja koncerta za koju vas ovim putem obavještavamo...

Naime zbog velike zainteresiranosti i rasprodanih ulaznica u pretprodaji odlučeno je da se koncert Red Fanga prebaci iz kluba Palach u klub Stereo Garaža.

Dok u koncertni prostor Kluba Palach stane samo 350 posjetitelja, Klub Stereo raspolaže s kapacitetom od preko 600 posjetitelja gdje je već rasprodana polovica ulaznica ovog kapaciteta pa je time logično da se koncert prebaci u veći prostor Stereo Garaže.

Veći kapacitet omogućuje puštanje u pretprodaju još ulaznica i veći broj posjetitelja te se s ovom promjenom lokacije otvaraju uvjeti za bolju produkciju cijelog događaja, a sam klub Stereo raspolaže s čak 3 šanka što sprječava mogućnost gužve i čekanje za piće.

Organizatori naglašavaju:’Izrazito smo zadovoljni ovom odlukom i suradnjom sa Stereo Garažom, a ponajviše velikom zainteresiranošću za ovaj događaj jer je publika ipak prepoznala ovaj događaj kao jedan od bitnijih za povijest grada Rijeke kao prijestolnicom rock glazbe u Hrvatskoj.’

Stereo Garaža se nalazi, kao i klub Palach, u samom centru grada Rijeke na adresi Strossmayerova 1, a posebna pogodnost za posjetitelje koji dolaze automobilom je ta što udaljenost od parkirališta Delta i Kluba Stereo iznosi svega par minuta hoda.

Ulaznice u pretprodaji, po cijeni od samo 65,00kn, će te i dalje moći nabaviti u Dallas Music Shopu Rijeka/ Zagreb / Split te Dirty Old Shopu Zagreb. Pretprodaja ulaznica traje do 24.01.2014.

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da slobodno skoknete do svog lokalnog dilera ulaznica i zgrabite svoju ulaznicu prije nego se rasprodaju. U suprotnom vam ostaje da kupite ulaznicu po skupljoj cijeni od 80,00kn na ulazu kluba Stereo.

Objavljeno 12.01.2014.

Vremeplov

Čitav život su mi drugi govorili što da radim. Sada ja govorim njima…
John Lee Hooker