Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RHCP Tribute Band i The River Sharks u River Pubu

RHCP Tribute Band i The River Sharks u River PubuDvije odlične svirke čekaju nas za vikend u River Pubu - u petak 04.03. po prvi put u Rijeku stiže zagrebački RHCP Tribute Chimily’s dok će u subotu sve okupljene dobro rasplesati riječki The River Sharks.

Zagrebački Chimily’s definitivno su jedan od najboljih cover bendova RHCP-a na ovim prostorima. Za mikrofonom je jedan od ponajboljih hrvatskih vokala Nikola Marjanović.

Svojom uvijek besprijekornom svirkom Chimily’s će vas prošetati kroz sve faze Red Hot Chili Peppersa, legendi rock-funka! Nastup počinje u 22:00, a prije i poslije svirke prigodnom glazbom će vas uveseljavati DJica Sara. Ulaz je besplatan.

A u subotu u River Pub još jednom stižu majstori rockabilly izričaja, momci s riječkom adresom - The River Sharks.

The River Sharks djeluju već punih 9 godina, a djeluju u sastavu - Siniša Gagić (vokal i bubanj), Roman Tomašković (gitara i vokal) i Domagoj Zubović (kontrabas i vokal). Sviraju glazbu koja se naziva rockabilly - spoj bluesa, rhythm’n’bluesa, swinga, jazza, countrya i hillbyllia, a utjecaje nalaze u izvođačima kao što su Eddie Cochran, Buddy Holly, Johnny Burnette, Stray Cats, Elvis Presley, Johnnie Cash, Gene Vincent, Greaseballs itd.

S nastupom kreću oko 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 03.03.2016.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com