Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RHCP Tribute Band i The River Sharks u River Pubu

RHCP Tribute Band i The River Sharks u River PubuDvije odlične svirke čekaju nas za vikend u River Pubu - u petak 04.03. po prvi put u Rijeku stiže zagrebački RHCP Tribute Chimily’s dok će u subotu sve okupljene dobro rasplesati riječki The River Sharks.

Zagrebački Chimily’s definitivno su jedan od najboljih cover bendova RHCP-a na ovim prostorima. Za mikrofonom je jedan od ponajboljih hrvatskih vokala Nikola Marjanović.

Svojom uvijek besprijekornom svirkom Chimily’s će vas prošetati kroz sve faze Red Hot Chili Peppersa, legendi rock-funka! Nastup počinje u 22:00, a prije i poslije svirke prigodnom glazbom će vas uveseljavati DJica Sara. Ulaz je besplatan.

A u subotu u River Pub još jednom stižu majstori rockabilly izričaja, momci s riječkom adresom - The River Sharks.

The River Sharks djeluju već punih 9 godina, a djeluju u sastavu - Siniša Gagić (vokal i bubanj), Roman Tomašković (gitara i vokal) i Domagoj Zubović (kontrabas i vokal). Sviraju glazbu koja se naziva rockabilly - spoj bluesa, rhythm’n’bluesa, swinga, jazza, countrya i hillbyllia, a utjecaje nalaze u izvođačima kao što su Eddie Cochran, Buddy Holly, Johnny Burnette, Stray Cats, Elvis Presley, Johnnie Cash, Gene Vincent, Greaseballs itd.

S nastupom kreću oko 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 03.03.2016.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)